ZIUA ZERO pentru GRINDEANU! După CELE MAI MARI PROTESTE din România vine un TEST DUR

Moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR împotriva Guvernului Grindeanu, citită în Parlament
Moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR va fi citită luni, la ora 12,00, în plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Deputaţilor au decis miercuri ca moţiunea să fie prezentată luni, după care conducerea Parlamentului se va reuni pentru a stabili data la care va fi dezbătută şi votată.
Miercuri, parlamentarii PNL şi USR au depus moţiunea de cenzură intitulată ‘Guvernul Grindeanu – Guvernul sfidării naţionale. Nu legalizaţi furtul în România’.

‘Este primul demers politic important pe care Opoziţia îl face astăzi în România într-un moment de cumpănă, într-un moment în care prin ordonanţe de urgenţă, prin decizii ale Guvernului se încearcă legalizarea furtului în România. (…) Aceasta este soluţia legală, instituţională pentru demisia Guvernului şi, de asemenea, soluţia pentru a putea ajunge la alegeri anticipate’, a spus preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, moţiunea de cenzură a fost semnată de 124 de parlamentari de la PNL şi USR. Acestui demers i s-au alăturat şi parlamentari de la PMP.
Vineri, preşedintele interimar al PNL a declarat că există parlamentari PSD care vor susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi USR.

‘Vom vedea că sunt membri ai PSD care vor susţine şi moţiunea de cenzură pe care PNL a iniţiat-o’, a afirmat Raluca Turcan la Parlament.

NU uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: economica.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*