Zeci de români au îngrozit Spania! Au inventat metoda genială prin care prădau bătrânii pe stradă! Poliția din Madrid a făcut o descoperire cum rar le-a fost dat să vadă

Garda Civilă din Spania a reținut 11 români, parte a unui clan care jefuia bătrâni pe stradă, apelând la violență și intimidare. Le furau banii și bijuteriile printr-o metodă cunoscută sub numele de „îmbrățișarea”.

Încă din 2015, poliția din Toledo a demarat o anchetă prin care se urmărea rezolvarea mai multor cazuri de furt și violență. Victime erau persoanele în vârstă, cărora li s-au furat sume de bani, bijuterii și alte bunuri de preț.

În urma cercetărilor, oamenii legii au arestat 28 de persoane și au audiat alte 30, toate de origine română.

Cei implicați cereau indicații pentru a ajunge la diferite adrese, iar la final se prefăceau că îmbrățișează persoana care i-a ajutat. În realitate, românii ușurau victimele de bani și bijuterii.

Se pare că hoții lucrau doar în cuplu. Un bărbat şi o femeie mergeau cu maşina prin oraş şi căutau posibile victime, apoi acţionau, cerând indicaţii. Dacă bătrânii îşi dădeau seama că sunt furaţi şi ripostau, hoţii deveneau chiar violenţi.

Nu au fost puţine cazurile în care bătrânii erau recompensaţi pentru ajutorul oferit cu bijuterii false.

Sursa: observator.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*