3

Zece utilizări surprinzătoare ale aspirinei de care nimeni nu știa! WOW

V-ați întrebat vreodată dacă aspirina poate fi utilizată în alte scopuri decât pentru a calma durerea și febra? Ei bine, acest medicament comun are o tonă de utilizări surprinzătoare despre care cei mai mulți oameni habar nu au.

Ajută la reducerea acneei

1

Aspirina a ajută la calmarea acneei , datorită proprietăților sale anti-inflamatorii. Pisaţi 2-3 pastile de aspirină şi amestecaţi-le cu suc de lămâie. Aplicaţi amestecul pe comedon, şi lăsaţi să acţioneze timp de câteva minute, api spălaţi-vă cu apă. Evitați să utilizați această mască înainte de expunerea la soare.

Ameliorează mușcăturile de insecte

2

Reduce petele cutanate

3

Aspirina conține un ingredient liposolubil utilizat în producția de creme de iluminat și de curățare a pielii. Se amestecă 7 pastile de aspirină făra strat protector cu 3 linguri de iaurt şi 1 lingură de miere. Se aplică amestecul pe faţa curată, şi se lasă masca timp de 15 minute. Acest tratament facial vă ca lăsa pielea radiantă și netedă. Are de asemenea şi un efect de exfoliere ușoară, reducând cicatrici și pete.

Reduce mătreaţa 

4 Pentru a scăpa de mătreaţă, spălaţi-vă părul cu 2 pastile de aspirină zdrobite amestecate în cantitate normală de șampon.

Acționează ca un exfoliant

5

Aspirina este un exfoliant excelent pentru a elimina celulele moarte de pe faţă. În plus, aceasta ajută la reducea dimensiunii porilor măriţi. Doar se amestecă cu apă și se lasă timp de câteva minute. Dacă aveți pielea sensibilă, se aplică cu atenție, pentru a evita iritarea pielii.

Elimină calusuri de pe picioare

6

Îndepărtează petele de transpiraţie de pe hainele tale

7

Aspirina serveşte, de asemenea, pentru a da o nouă viață hainelor tale. Pune o pastilă de aspirină să se dizolve în apă caldă pentru a scăpa de petele de sudoare, și se lasă peste noapte. După aceea, se spală hainele.

Îndepărtează săpunul şi spumă din cadă

9

Prelungește durata de viață a florilor

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*