WOW! Blonda asta a rupt internetul in doua! Si-a facut un selfie incendiar in camera ei si si-a pus poza la profil. Iata cum arata

Fie că recunoşti sau nu, tuturor ne place să avem o imagine cât mai bună în ochii celor din jur, în special în mediul online.

Nu toată lumea oferă importanţă imaginii lor în aceeaşi măsură, însă, logic gândind, urmând principiul dualităţii, putem afirma cu tărie că, dacă există persoane care, deşi vor să aibă o imagine bună, nu mişcă un deget pentru asta, cu siguranţă există şi persoane care vor să aiba o imagine bună şi recurg la tot felul de mijloace dubioase pentru a realiza acest lucru. Sau măcar încearcă…

Se spune ca frumusetea e in ochii privitorului, insa la fel de adevarat e ca aceasta imbraca zeci, sute de forme. Suntem diferiti, cu idealuri distincte, iar notiunea de frumusete presupune cu totul alte criterii daca iei globul la picior. Nu machiajul, nu coafura şi nici haine nu sunt cele care fac frumoasă o femeie.

Toate femeile isi doresc sa arate bine. Toate! Insa, evident, modul de a percepe propria frumusete depinde, in fiecare tara, de canoanele de frumusete impuse de societate, sau doar percepute ca tare, la care se aduga cultura, nivelul de trai si stilul de viata specific fiecarei tari.

Aceasta domnisoara sexy s-a imbracat intr-un corset superb de culoare rosie si s-a pozat provocator. Poza a urcat-o ca toate fetele pe facebook unde a fost intens comentata. Tu ce spui?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*