VREI SA TE TINA MAI MULT? Cele mai bune pozitii pentru INTARZIEREA EJACULARII

Uneori nu-ti doresti decat o partida rapida de amor care sa se termine inainte de inceperea episodului preferat din cine stie ce serial de televiziune.
Insa, alteori, iti doresti ca lucrurile sa se desfasoare incet, sa dureze toata noaptea, ori macar cat de mult se poate abtine el.

Cercetatorii de la Universitatea din Kentucky iti pot oferi cateva informatii interesante, in cazul in care esti interesata de un maraton al placerii: recent au initiat o serie de sondaje legate de disfunctionalitatea relatiilor intime si peste 14.000 de barbati si femei au vorbit despre experientele lor amoroase.

Dupa ce au analizat rezultatele, cercetatorii au descoperit care dintre pozitii duc, potrivit participantilor la studiu, la o finalizare rapida si care permit ca partida de amor sa dureze mai mult.
Iata un top al pozitiilor care il fac pe barbat sa ejaculeze mai tarziu (ultima este cea care genereaza cea mai rapida ejaculare):
1. Femeia deasupra
2. Pozitia misionarului;
3. Lingurita;
4. Pe la spate.

Iata cum arata totul in procente:
-55% dintre barbatii si femeile chestionate spun ca atunci cand femeia este deasupra partida dureaza mai mult
-in vreme ce 30% cred ca cea mai buna din acest punct de vedere este pozitia misionarului
-25% considera ca lingurita este cea mai potrivita
-numai 17% considera castigatoare pozitia pe la spate.
In vreme ce exista clar o castigatoare (femeia deasupra) si o pierzatoare (pe la spate), Ian Kerner coautorul studiului, terapeut si autor al volumului „She Comes First” sustine ca nu este surpins de rezultate.

Clientii sai, barbati, care au experimentat ejacularea prematura spun ca atunci cand femeia este deasupra, aceasta primeste o stimulare maxima a clitorisului fara prea multa miscare de dute-vino care pe barbat il face sa termine mai repede.
De asemenea, „daca un barbat ejaculeaza, exista totusi sanse ca femeia sa ajunga la orgasm pentru ca organul sau care mai este oarecum in erectie poate inca sa-i stimuleze clitorisul”, a dezvaluit Kerner.

Baza organului genital masculin este ultima care devine flasca, a explicat terapeutul, asa ca femeia mai castiga putin timp daca se afla deasupra, astfel incat sa poata ajunge si la climax.
Interesant, nu? Pe de alta parte, pozitia pe la spate este o adevarata bomba cu ceas intrucat creeaza cea mai puternica miscare de frecare asupra penisului – iar acest lucru accelereaza, de obicei, ejacularea, a mai adaugat Kerner.

Chiar daca schimbarea pozitiilor va poate ajuta sa lungiti perioada partidei de amor, Kristen Mark director la Sexual Health Promotion Lab la Universitatea din Kentucky, crede ca modul in care o faceti nu este singurul lucru ce conteaza. „Amorul este complex”, spune ea. Si chiar are dreptate: lucruri precum un consum ridicat de dovleac ori renuntarea la tigari poate creste rezistenta in dormitor.

Concluzia: Daca vreti sa va faceti de cap toata noaptea in dormitor stati departe de pozitia „pe la spate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*