pizza-craiova

Vrei să slăbeşti? Experţii spun că trebuie să mănânci pizza!

În cele din urmă visele noastre au devenit realitate! Un studiu publicat in Men Health a arătat că dacă mâncăm pizza o să slabim. Nu, nu este o glumă. Cel mai important lucru este să ştim cum și când să mâncăm pizza.
Noi toți vrem să avem o siluetă frumoasă dar realitatea este că dieta este un coșmar pentru mulți dintre noi. Renunțarea la anumite alimentele este aproape de neconceput … până acum.
Cercetare din Portugalia publicată în Men Health arată că persoanele care o zi pe săptămână mănâncă pizza, înghețată sau orice alte alimente nepermise într-o dietă sunt mai motivați și se ţin de planul lor de pierdere în greutate.
Studiul a comparat două grupuri de oameni cu o dietă de 10.500 de calorii pe săptămână. Oamenilor din cel de-al doilea grup li s-a permis să mănânce tot ce au vrut duminica. Nu a existat nici o diferență de greutate fată de celălalt grup, ambele grupuri au slăbit la fel de mult, dar acei participanți care au mâncat duminica ce au vrut au fost mai fericiţi şi mai motivaţi să respecte şi să ţină dieta.
Cred că este o idee foarte bună pe care toţi care ţin dietă ar trebui să o aplice!

giphy-1473702025

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*