„Vom auzi de o mare şi cumplită tragedie!” Clarvăzătoarea MARIA GHIORGHIU a dat vestea teribilă

Maria Ghiorghiu este clarvăzătoarea care a prevăzut tragedia de la Colectiv, scriind despre aceasta pe site-ul pe care îl deține, iar acum a făcut o nouă serie de previziuni sumbre.

Maria Ghiorghiu susţine că recent a primit din nou un semn cu privire la un atac terorist. Clarvăzătoarea le-a povestit totul cititorilor ei prin intermediul unui articol pe blogul personal.

„În această noapte dragilor, în timp ce scriam aici pe BLOG, văd o cladire de culoare deschisă (gri-albă), clădire ce era lungă şi care avea,(cred eu) un etaj sau maximum două. Nu pot spune cu exactitate câte etaje. Clădirea arăta ca o INSTITUŢIE mare.”

Cunoscuta clarvăzătoare a continuat profeția:

„O forţă nevazută îmi arăta o încăpere mare, în care se afla un bărbat îmbracat în negru, cu mască pe faţă şi cu fes negru pe cap.
Acest bărbat avea un bidon mare în mâinile sale şi stropea pereţii interiori de la un capăt la celălalt. Văd cum locurile pe care turna acel lichid din bidonul mare se înroşesc precum fierul în foc. Se învartea în mijlocul încaperii, aşa cum se apleca pe genunchi cu o dexteritate uimitoare. Ziceai că este un titirez. Când a terminat de turnat din bidon(canistra) tot acel conţinut, care cu siguranţă era puternic inflamabil, bărbatul s-a oprit în mijlocul încăperii mari şi pentru a nu se mai întoarce ca un om normal, să privească de jur împrejur la ceea ce tocmai făcuse, s-a aplecat pe vine şi s-a învartit ca un titirez cu tot cu acel bidon în mâini.

În această clipă dragilor, văd o altă clădire ca o vilă şi tot de culoare deschisă, ce avea o tabliţă la intrare, pe partea stângă, agăţată chiar la circa 1 metru spre stanga de uşa de la intrare, dar şi ca înălţime, cam tot la fel, pe care scria ceva cu litere arabe.
Cred că erau vreo 3 rânduri scrise, pe tablita de circa 40 /60 cm. Erau numai insemne albe,specifice musulmanilor.
Un glas spune tare:”Stăpânul! Aici este Stăpânul vostru!”

Si mi se arata, din nou, acea cladire cu firma scrisa in limba arabă, în care s-a specificat clar că acolo este STĂPÂNUL celor care împlinesc cu sange rece ATENTATE teroriste. Unde era aceasta cladire si mai ales care va fi cladirea incendiata, eu nu stiu. Dar vom auzi de o mare si cumplită TRAGEDIE! În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe blog, aud dragilor un glas care plânge cu amar si striga la BUNUL DUMNEZEU aşa:
„Off, Doamne, Doamne!
Ochii mei nu se mai usucă.
Tare asa vrea…(iar glasul care plange,se îneaca in lacrimi si nu mai poate continua)
Aud însă, un alt glas care îi spune asa:
Istoriile disperate.
Cărările rele, sunt făcute doamna!”
Din păcate dragilor, cararile rele sunt facute.
Dar sa ne rugam la SFANTA TREIME si la MAICA DUMNEZEULUI nostru si ne va netezi noua Cărările rele, le va acoperi cu Iubire si cu Dragoste Divina, iar răul se va evapora ca un fum” a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*