Vine furtuna! Începând CU ORELE…

Informare meteo: ploi torențiale, furtuni și vânt puternic, în aproape toată țara, până duminică seară
Meteorologii au emis o informare meteo de ploi torențiale, furtuni și vânt puternic, valabilă pentru aproape toată țara, începând de sâmbătă, până duminică seară.

Informare meteo 13-14 mai
Meteorologii avertizează că, în intervalul 13 mai, ora 10:00 — 14 mai, ora 21:00, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe arii mai extinse, pe parcursul zilei de sâmbătă (13 mai) și în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 mai). În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă care vor depăși local 15 — 20 l/mp și izolat 40 — 50 l/mp.

ANM precizează că, în vestul, nordul și centrul țării, manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala începând din seara zilei de vineri (12 mai), dar numai pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*