VIDEO, IMNUL PROTESTATARILOR: Peste UN MILION DE VIZUALIZĂRI în câteva ore. Voltaj a dat lovitura!

Peste UN MILION DE VIZUALIZĂRI în câteva ore. Voltaj, cântec trist pentru ţară: Dacă România ar putea vorbi, cred că ar spune aşa VIDEO

Călin Goia de la Voltaj a postat pe pagina de Facebook o melodie care vorbeşte despre adoptarea celor două ordonanţe de urgenţă. Videoclipul a ajuns viral rapid pe internet. În scurt timp, piesa care se numeşte sugestiv „Daca Romania ar putea vorbi, cred ca ar spune asa…” a strâns peste 1.000.000 de oameni au ascultat versurile triste ale unei ţări trădate.

După ce peste 300.000 de români au ieșit în stradă și au cerut abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale, artiștii din România nu au rămas indiferenți. În felul lor, aceștia și-au arătat sprijinul pentru cei care își manifestă nemulțumirea.
Solistul trupei Voltaj a compus o piesă care cu siguranţă vă va ajunge la suflet: „Dacă România ar putea vorbi, cred că ar vorbi așa..”

„Ascultați melodia e super tare. Trebuie sa luptam ptr drepturile noastre, sa nu mai lăsăm tara sa moara din cauza unor nesimțiți pe care noi cu încredere i-am ales, iar ei și au bătut joc de noi, dar mai grav de propria tara. Rușine sa va fie, în special lui Dragnea”, „Chiar daca suntem mici sa nu uitati ca suntem multi! Sa nu ii lasam sa ne intoarca in anii 50…acesti gen de bolsevici nu sunt decat o mana de oameni au o majoritate dar nu din 18 mil ci din 400. Nu uitati acest lucru niciodata. Cei care i-au votat, au votat o ideologie nu pe acesti dictatori fara coloana vertebrala. Nu mi-e rusine ca sunt Roman ! Mi-e rusine ca am uitat sa cer ce mi se cuvine, mi-e rusine ca nu am luptat suficient pentru desteptarea Romaniei!

Pentru copiii nostri trebuie sa luptam! Nu va mai lasati manipulati pentru beneficii marunte si trecatoare!”, „M-ai făcut sa plâng Călin… plâng ca un copil.. efectiv nu mai suport gasca asta de hoți ce ne-au condus către situația actuala. Sper sa găsim resursele si soluțiile necesare ca sa scoatem țara din acest mare impas!”, „Daca Romania ar fi o persoana, sigur ne-ar bate pe toti! Ne-ar bate fiindca lasam jigodiile sa-si bata joc de munca stramosilor nostri si de eforturile nostre care sunt calcate in picioare! De-am putea sa facem ceva impotriva astora, Romania ar fi mandra de noi, de copiii ei si de valorile ei… Macar acum sa fim uniti si sa luptam pentru ea, noi si urmasii nostri! Suntem patrioti sau nu?”, au scris oamenii emoţionaţi de versuri.

NU uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*