Vica Blochina a vrut să împartă bucuria ei și s-a pozat la salon. Doar că nu și-a dat seama de un detaliu. Toți au văzut și au reacționat imediat. :o Ce s-a văzut în POZĂ

Vica Blochina a slăbit, iar fanii nu au trecut cu vederea detaliul din imaginea cu blonda. “Ce bine arăți”

Vica Blochina a slăbit, iar fanii nu au trecut cu vederea detaliul din imaginea cu blonda. Vedeta a postat o fotografie, în care apare la un salon de înfrumusețare, purtând un costum special ce o ajută să scape de kilogramele nedorite.

Vica Blochina a slăbit, iar prietenii virtuali au remarcat imediat schimbarea. Adepta unui stil de viață sănătos, Vica rămâne una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran.

Vica Blochina a slăbit folosind tehnologia de ultima generație
„Una dimineață!!!! Puțin LPG nu strica!!! Slabim , iubim , traim sanatos”, a scris Vica Blochina. De ceva vreme, vedeta apelează la un aparat pentru slăbit, de ultimă generație, care pare că face minuni în cazul blondei. „Ce bine arăți acum”, „Ai slăbit, ți se vede și lenjeria intimă”, „Ești perfectă”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Vedeta este specialistă în tratamente și rețete de întreținere și înfrumusețare făcute în casă, cu costuri minime. Fostă dansatoare profesionistă, Vica Blochina a întors mereu capetele bărbaților oriunde și-a făcut apariția. Este frumoasă, dar este și extrem de grijulie în ceea ce privește aspectul fizic și felul în care se îngrijește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*