VESTI PROASTE! SE VA LUCRA SAMBATA! Hotararea a fost data de Guvern! Ce se va intampla cu zilele libere!

VEȘTI PROASTE pentru români! Guvernul a decis ce se va întâmpla cu zilele libere: 2 iunie va fi zi liberă pentru anumite categorii de bugetari. Când va fi recuperată.

Bugetarii vor avea o minivacanţă de cinci zile între 1 şi 5 iunie, Guvernul urmând să aprobe, în şedinţa de joi, o Hotărâre potrivit căreia şi ziua de 2 iunie să fie liberă, potrivit unor surse guvernamentale.

Executivul va lua decizia de a da liber bugetarilor pe 2 iunie pentru a se face o ”punte” între mai multe zile libere nelucrătoare declarate prin lege.

Astfel, ziua de 1 iunie este declarată sărbatoare legală. Urmează 2 iunie, iar 3 şi 4 iunie sunt sâmbătă şi duminică. Ziua de 5 iunie, luni, este tot o sărbătoare legală nelucrătoare – cea de-a doua zi de Rusalii.

Parlamentul a decis în octombrie 2016 ca 1 Iunie, Ziua Copilului, să fie zi liberă nelucrătoare, cu scopul de a îmbunătăţi relaţia dintre copiii şi părinţii din România şi de a-i determina pe părinţi să petreacă timp de calitate împreună cu cei mici.

SE VA LUCRA SAMBATA

Ziua libera va fi recuperata in 10 iunie 2017 sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana la data de 16 iunie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*