Veşti de ULTIMĂ oră despre Denisa! Dupa cateva zile in care nu a mancat nimic, a inceput sa…. Fanii sunt uluiti!

Veşti bune! Tratamentul care a pus-o pe picioare pe Denisa Manelista
Denisa Manelista se simte mai bine, dupa ce a respectat tratamentul prescris de medici, combinat unul naturist. In plus, artista a inceput sa consume sucuri bogate in vitamine, scrie Wowbiz.

Denisa ia atat medicamentele prescrise de medici, care ii sunt administrate in spitalul in care este internata, dar si cele naturiste recomandate de un specialist, cu ajutorul carora a inceput sa se simta mult mai bine.

„Denisa este pe tratament, in spital, insa isi ia si ceaiurile, esentele naturiste care au pus-o pe picioare cand nimeni nu mai credea. Are anumite ceaiuri din plante, e un tratament naturist personalizat, facut special pentru problemele ei de sanatate. Dozele sunt date dupa rezultatul analizelor. Pe langa asta, dupa cateva zile in care nu a mancat nimic, a inceput sa consume fructe si sucuri naturale. Isi combina suc de morcovi cu ghimbir, dar si alte legume benefice organismului ei”, a spus un apropiat al Denisei pentru Wowbiz.

Mama Denisei si barbatul care i-a furat inima nu stiu ce sa mai faca pentru ea, ce tratamente sa caute si sa-i administreze ca sa o puna pe picioare. Din cauza problemei cu care se confrunta, stres, oboseala, nopti nedormite, mama Denisei si iubitul acesteia se mai iau la harta. Motivul e clar: starea de sanatate a Denisei.

Conform apropiatilor, intre mama si iubitul Denisei au aparut primele tensiuni, cei doi contrazicandu-se adesea in legatura cu tratamentul pe care-l ia blondina.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*