Vestea TRISTA a acestei zile :( Din PACATE, Catalin Dezbracatu…

VEȘTI TRISTE ÎN LUMEA SHOWBIZULUI din România! Catalin Dezbracatu traieste o drama infernala. Mama e tintuita la pat de 15 ani, sora si fratele lui au murit

Codrut Keghes, actorul din echipa „Carcotasilor”, a divortat in 2014 de sotia sa, Laura, dar aceasta pare sa fie cea mai mica drama din viata sa. Intr-un interviu din Adevarul, Dezbracatu a dezvaluittragediile care l-au marcat, atunci cand a vorbit despre cum gandeste momentele umoristice. „Inspiratia imi vine din context. Chiar daca ma doare burta, chiar daca o am pe mama de 15 ani la pat, cu sase operatii la cap, paralizata si cu bona permanenta.

Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau ca am frate si sora morti. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a parasit la patru ani. Puteam sa o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magica sa iau de la oameni, sa duc in mine, sa transmit catre scena, catre televizor, sa filtrez acea energie si ei sa rada cu lacrimi”, a marturisit Dezbracatu.

Și NADINE e chinuita de amintiri dureroase. Uite prin ce drama a trecut

Copilaria fara parinti a lasat semne adanci in sufletul mulatrei Nadine Voindrouth (40 de ani), care la varsta de sase ani a ajuns la un centru de plasament dupa ce mama ei a murit si tatal a plecat in Congo, tara natala a barbatului. Astfel, bunica s-a vazut nevoita sa o duca la orfelinat. Ce a trait aici a facut-o sa sufere teribil si nici dupa mai bine de 30 de ani nu i s-au sters din minte aceste amintiri. Nadine Voindrouh, vedeta Prima TV si pana nu demult gazda «Vorbeste lumea», de la Pro TV, a avut o copilarie de care nu isi aminteste cu prea mare placere. Perioada orfeliantului i-a lasat un gust amar. Matusa ei a fost cea care a luat-o de la centrul de plasament si acea zi a devenit una istorica pentru ea. A suferit o trauma si se pare ca nu a gasit puterea sa uite tot ce s-a intamplat nici dupa cei 34 de ani, cati s-au scurs de atunci.

«La 6 ani am fost institutionalizata intr-o casa de copii. Nimanui nu-i pasa daca sunt bine sau nu, daca mi-am facut lectiile sau nu, daca am mancat, daca mi-e frica… As fi dat orice sa am parinti homosexuali. Doi tati sau doua mame care sa ma iubesca, sa ma imbratiseze, sa-mi vorbeasca, sa isi doreasca sa ma cunoasca, sa ma protejeze de toate durerile pe care viata mi le-a adus, pentru simplul fapt ca n-am fost invatata diferenta dintre bine si rau, printre altele. Altfel ar fi fost viata mea… Am o viata buna, dar cand inchid ochii as vrea sa nu-mi amintesc lucruri pe care le-am vazut, le-am trait, le-am simtit, le-am facut… Orfanii ar trebui sa aibe ultimul cuvant daca homosexualii le pot fi parinti, nu cei care nu au habar ce inseamna sa ti se para mai usor sa-ti iei zilele, decat sa traiesti nedorit de nimeni… Scriu cu multa durere, ma surprinde cat de afectata sunt. Atatia altii au decis pentru mine si mi-au transformat viata in ce a fost nevoie pentru ei, nu pentru mine, iar pentru asta si mai multi ani a trebuit sa muncesc pentru a curata mizeria lasat de acestia in mintea mea, in sufletul meu», a notat vedeta pe contul ei de socializare.

In 2003, Nadine a plecat in Anglia, iar apoi in Statele Unite ale Americii, unde a lucrat ca dadaca si ca ospatarita. Ea a revenit in Romania abia in 2009 si o buna perioada a cochetat cu televiziunea. Nadine s-a casatorit in vara lui 2011 cu avocatul Dragos Apostolescu, cu care se iubeste din 2006. Cei doi au impreuna un baietel, Noah, in varsta dre 6 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*