Veste mare în familia Măruță! Cu sufletul plin de bucurie, ANDRA a anunțat pe toată lumea. Felicitări! 😍😍😍

Zi eveniment pentru Andra. Premieră în viața fiului ei, David
Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicală din țara noastră. Cântă încă de când era mică, iar de-a lungul anilor a scos hit după hit, melodiile sale ajungând imediat la inimile publicului.

În plan personal, Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Cuplul are doi copii extrem de reușiți, David și Eva.

Zi eveniment pentru Andra. Primul concurs de Aikido al fiului ei

Sâmbătă, 10 iunie, Andra a avut o zi eveniment în viața sa de familie. Artista l-a însoțit pe băiețelul ei, David, la primul lui concurs de Aikido.
A fost extrem de încântată și le-a împărtășit și fanilor emoțiile ei.

„M-am întors în curtea școlii. De data asta să-l aplaud pe David, la primul lui concurs de aikido! #concurs #aikido #copilarie”, a spus Andra.

Citeste si:
La TV par fericiți și cuplul perfect, dar nimeni nu știe ce se întâmplă în casa lor. Acum s-a aflat ce-i face ANDRA soțului ei

Andra îl dă de gol pe Cătălin Măruță. „S-a întâmplat să vină acasă dezamăgit sau supărat”
Îndrăgita artistă a mărturisit că au existat momente când partenerul ei de viață a venit întors pe dos de la serviciu.
Andra, una dintre cele mai bune voci feminine din România, are o carieră lungă și de foarte mare succes pe scena artistică din țara noastră.

Are milioane de fani și, de-a lungul anilor, a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile admiratorilor săi.
În viața de zi cu zi, artista are o familie fericită alături de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță și de cei doi copii ai lor.

Despre partenerul ei de viață și nu numai a vorbit Andra într-un interviu pe care l-a acordat pentru șapteseri.ro.
„Cătălin face emisiuni de televiziune live de vreo 20 de ani, pare incredibil, nu? Este foarte muncitor și loial echipei. Eu îl cunosc și niciodată nu am judecat ceea ce am văzut în emisiunile lui ca o dovadă a unor intenţii rele.

S-a întâmplat să vină acasă dezamăgit sau supărat din cauza unor evenimente și știu cât de important este pentru un om de televiziune să facă ceea ce își dorește, să fie și în acord cu echipa, și să aibă și rezutate bune. Eu i-am fost și îi sunt mereu alături, orice ar fi”, a declarat cântăreața.

În ceea ce privește celebritatea și cum este aceasta percepută în familie, cântăreața a explicat:

„Suntem doi care apar la televizor, deci clar suntem obișnuiţi. Copiii nu sunt vreo presiune, suntem mami și tati pentru ei. Ne petrecem weekendurile și serile împreună, ca orice altă familie. Iar dintre prietenii noștri, mulţi sunt actori sau cântăreţi sau prezentatori TV, așa că la noi un pic de notorietate e normalitate”.

Andra îl dă de gol pe Cătălin Măruță: sfatul lui, esențial ca ea să apară la TV
Vedeta a vorbit și despre cariera sa în televiziune, care a început în urmă cu 10 ani.

„Am început acum 10 ani, ca un experiment: am primit propunerea să fiu gazda unui show acum aproape 10 ani, se numea „O-la-la”, și mi-a plăcut. A contat și sfatul soţului meu, el având multă experienţă în televiziune. M-a încurajat. Când am primit propunerea să fiu în juriul „Românii au talent”, eram convinsă că e o idee bună, că mi se potrivește.

Apoi am primit invitaţia de a face parte din „Vocea României Junior” și iarăși am zis „DA” fără să stau pe gânduri. Fiind un format muzical, mi s-a părut că mi se potrivește perfect. Cred că posturile de gazdă TV sau membru al juriului mi se potrivesc atât timp cât sunt mereu eu, nu mă prefac. Vorbesc despre ceea ce simt sau cunosc bine”, a afirmat vedeta.

Citeste si:
Până și Cătălin Măruță a călcat strâmb! Ce a avut de spus Andra, când a aflat

Cătălin Măruţă a fost întrebat în direct dacă a înşelat! N-a avut încotro şi a recunoscut: ”Am mai călcat strâmb!”

Cătălin Măruţă n-a avut încotro şi a trebuit să dea cărţile pe faţă. Soţul Andrei a fost întrebat în direct dacă a înşelat vreodată şi a recunoscut tot.

Cătălin Măruţă a fost întrebat pe Facebook dacă i s-a întâmplat să calce vreodată strâmb. Realizatorul TV a spus că da, dar asta în perioada adolescenţei, atunci când nu avea obligaţii. Soţul Andrei a mărturisit că acum nici dacă ar vrea nu ar putea să înşele.

”E o întrebare senzaţională. Eu trebuie să răspund la întrebarea asta, nu? Am avut o perioadă în facultate, când am venit în Bucureşti, când am avut iubite şi secrete şi nesecrete, şi blonde, şi brunete… După toată povestea asta se cam duce într-o parte şi atunci când ai o familie , doi copii, când toată ziua munceşti, parcă nu mai ai elanul ăla din studenţie. Poate sunt oameni care ne urmăresc şi care înţeleg ce spun. Am călcat strâmb… Cred că am călcat strâmb când eram în perioada liceului, a facultăţii când azi ieşeam cu o fată, mâine cu alta. Acum nu mai am timp să calc strâmb şi nici nu mai ai cum să calci strâmb pentru că suntem o ţară de paparazzii. Mi se întâmplă să beau o cafea cu o colegă în oraş şi vin: ”Măruţă, Andra ştie???”. Dar ce fac?!”, a povestit Cătălin Măruţă.

Soţul Andrei a dezvăluit că atunci când s-a înfiripat povestea de dragoste cu artista, el era cu o altă fată: ”Atunci când am filmat clipul eu eram cu altă fată. Era o fată pe care o cunoscusem la mare şi venise şi ea acolo, asista la filmări. Eu mă uitam la ceas şi eram: ”Nu mai terminăm odată, că trebuie să plec, să prind şi eu un apus de soare ca să nu stăm degeaba”. Andra trebuie să povestească asta pentru că e foarte haios: ”Băi, mie îmi plăcea de tine şi nu înţelegeam de ce te grăbeşti şi unde te duci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*