ba

Veste BOMBĂ! Cea mai MARE LOVITURĂ dată vreodată șoferilor din România. ”Prețul RCA ajunge pana la ……..Măsura este OFICIALĂ și va intra ÎN vigoare FOARTE CURÂND. Vezi și tu de când.

Intr-un comunicat al UNTRR, citat de Realitatea.net, șoferii români sunt anunțați oficial de majorarea prețului RCA. Aceasta ar putea ajunge la 1000 de euro după 1 ianuarie 2016, atunci când va intra în vigoare Directiva 2009/138/CE din 2009, cunoscută și sub numele Solvency II.

În același comunicat, aflăm că măsura se va aplica tuturor companiilor de asigurari si reasigurari cu un volum anual de prime de peste 5 milioane euro sau cu rezerve tehnice de peste 25 milioane euro. Acest lucru ”va marca o creștere a tarifelor RCA la valori care vor conduce la o scădere a numărului de asigurați RCA, care va avea ca efect o altă majorare, în final asigurarea RCA devenind mai scumpă decât autovehiculul asigurat.

Imposibilitatea firmelor de transport de plăti aceste sume astronomice pentru RCA va conduce la falimentul firmelor mici de transport rutier și la mutarea în alte țări a firmelor medii și mari de transport rutier din România, și poate conduce la o creștere a RCA pentru cei care supraviețuiesc captivi în sistemul obligatoriu de asigurări RCA/carte verde din România la valori care pot trece de 1000 de Euro pentru un Logan!” conform comunicatului transmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*