zhgfdx

Vecinii o considerau nebună – nebuna cu 11 copii. Dar vezi cum trăiește – nu vezi AȘA CEVA nici în filme!!!

VECINII CREDEAU CĂ EA ESTE O NEBUNĂ CU 11 COPII. DAR PRIVEȘTE ÎN LOCUINȚA EI…

Tatiana Batina era o femeie obișnuită din Rusia, până în momentul când soarta a decis o facă celebră. Mai întâi tot cartierul știa că ea împreună cu soțul ei Tamil cresc 8 copii. Apoi despre ea a flat toată Rusia, când în a noua sarcină ea a rămas însărcinată cu tripleți.

derfsa

Pare incredibil, dar Tatiana nu părea extenuată din cauza unui număr atât de mare de copii. Din contra, ea arăta foarte bine. Autoritățile locale și presa invitau de fiecare dată marea familie la festivitățile publice. Dar cea mai interesantă parte acestei istorii abia începea.

weaaa

Doar imaginează-ți cât de șocați au rămas vecinii când au aflat că Tatiana, mamă a 11 copii, divorțează! ”Ce va face ea cu 11 copii?”, întrebau retoric aceștia. Tatiana motiva divorțul prin faptul că soțul a început să bea și o bată. El credea că ea oricum nu poate pleca de la el, de aceea își permitea aceste lucruri. Dar nu a fost să fie: Tatiana a obținut divorțul.

După meserie ea este bucătar, iar bucătarii sunt mereu solicitați. Vecii credeau acum că ea va rămâne fără soț până la sfârșitul vieții, pentru că cine ar vrea să se căsătorească cu o femeie cu 11 copii?! Dar soarta i-a mai pregătit o surpriză.

wddwedsa

După un de la divorț Tatiana a trecut la alt serviciu. Acolo ea a făcut cunoștință cu o coleg tinerel, Eugen. Eugen avea 23 de ani, iar Tatiana – 38. Nimeni nu putea că crede că între cei doi poate apărea o relație amoroasă. Tatiana accepta invitațiile la film și restaurant ale lui Eugen, dar nu credea că relația lor va merge mai departe, pentru că până în acel moment Eugen nu știa că ea are 11 copii.

Văzând insistența tânărului, Tatiana i-a spus că acasă o așteaptă 11 guri. Eugen a tăcut câteva clipe, apoi a spus: ”Ei și ce? Mergem deseară la film?” În scurt timp Eugen s-a împrietenit cu toții copiii. Vecinii îl priveau foarte suspect, pentru că pare inimaginabil ca… vă dați voi și singuri seama.

sdsasz

Între timp Eugen s-a împrietenit și mai mult cu copiii Tatianei, după care a decis că e timpul pentru ceva mai serios. El a cerut-o pe Tatiana în căsătorie! Tatiana l-a refuzat, motivând că el nu are nevoie de ea și că trebuie să-și caute o soție de vârsta lui. Prietenii lui Eugen care cunoșteau că acesta urmează să o ceară pe Tatiana în căsătorie și încercau să-l convingă să nu facă asta, au respirat ușurați când au aflat că a fost refuzat.

Dar Eugen în scurt timp a mai făcut o tentativă, dar iarăși a urmat un refuz. Atunci tânărul a vorbit cu copiii ca aceștia să-și convingă mama să se mărite cu el. Copiii au rămas foarte entuziasmați de această idee și au făcut ce i-a rugat Eugen. După aceasta a urmat a treia cerere în căsătorie, pe care Tatiana a acceptat-o cu dragă inimă. În prezent soții duc o viață fericită și împlinită.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*