„Vă rugăm să ne ajutaţi!” MARINA DINA a făcut anunțul trist în această dimineață! A ținut să se afle de la ea :'( .. Dați mai departe, să afle toată lumea!

Momente dramatice pentru Marina Dina! A pierdut-o şi e disperată: ”Vă rugăm să ne ajutaţi să o găsim!”
Marina Dina este disperată! Fosta asistentă TV şi-a pierdut căţelul şi îşi roagă prietenii să o ajute să o găsească, fiind dispusă chiar să şi plătească pentru asta.

Marina Dina trece prin momente crunte!
Fosta asistentă TV şi-a pierdut căţeluşa, care a plecat de acasă miercuri seara, în jurul orei 18:00.

Frumoasa blondă le-a cerut prietenilor virtuali să o ajute să o găsească, mărturisindu-le că este dispusă să ofere recompensă pentru micuţa Ivy.

”IMPORTANT! Ivy a fugit de acasa in seara zilei de marti 10.05.2017, orele 18:00 din zona Corbeanca, Ilfov si nu a mai fost gasita. Cel mai probabil cineva a luat-o acasa pentru ca e mica si dragalasa dar pentru noi este mult mai mult decat atat, este membrul familiei noastre, este „sora” mai mare a gemenilor mei, este o parte din sufletul nostru.

Va rugam sa ne ajutati s-o gasim. Are nevoie de dieta speciala pentru afectiuni ale stomacului si ficatului. Are cip ca sa fie identificata la cabinet veterinar. Oferim recompensa pentru informatii care duc la gasirea ei. Orice share inseamna o sansa in plus pentru a fi gasita. Va multumesc mult!”, le-a spus Marina Dina prietenilor ei virtuali.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*