Utilizezi ACEST telefon mobil? Din 2017 NU vei mai putea folosi WhatsApp!

Lista telefoanelor pe care WhatsApp nu va mai funcționa din 2017

Utilizatorii de smartphone-uri vor trebui sa isi actualizeze sistemele de operare, daca vor sa mai foloseasca aplicatia mobila WhatsApp. Cea mai populara aplicatie mobila destinta schimbului de mesaje este folosita de peste un milliard de utilizatori. Compania a anuntat un termen limita de actualizare a sistemelor de operare pana la sfarsitul anului 2016.

Pentru utilizatorii de iPhone. WhatsApp va inceta sa mai functioneze pe iPhone-ul 3GS, care a fost scos pe piata in 2009. De asemenea, aplicatia va inceta sa mai functioneze pe orice telefon care ruleaza iOS 6. De pilda, orice iPhone 4, 4S sau 5 care nu a fost actualizat la ultimul sistem de operare, adica iOS 10. Sunt vizate si iPad-urile carora nu li s-a facut update.

Utilizatorii de Android. Orice telefon sau tableta care ruleaza Android 2.1 sau 2.2 nu va mai fi functiona la inceputul anului viitor. Ultima versiune de Android, 7.0, cunoscuta drept „Nougat” nu este in totalitate disponibila. Utilizatorii de Windows Phone. Windows Phone 7 a fost lansat in octombrie 2012 si chiar si compania Microsoft a sistat sus tinerea sistemului in 2014.

Daca folositi in continuare Windows 7, actualizati-l cat mai repede cu putinta. Utilizatorii de BlackBerry si Nokia. WhatsApp planuia sa nu mai ruleze pe BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 si Nokia Symbian S60 in acelasi timp.

Totusi, se pare ca decizia a fost modificata, si au marit perioada pentru aceste sisteme pana in 30 iunie, 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*