Urgent! Toţi poliţiştii din România trebuie să vadă asta! Se întâmplă mâine

Premierul Mihai Tudose se întâlneşte, luni dimineaţă, cu reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie pentru a discuta despre statutul poliţiştilor, drepturile şi obligaţiile acestora, astfel încât situaţiile similare celei din Suceava, unde un om al legii a fost omorât într-o gară în timp ce patrula, să fie evitate.

Potrivit agendei oficiale, premierul Mihai Tudose are programată, luni, la ora 11.00, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, urmând să fie discutate drepturile şi obligaţiile poliţiştilor.

Sâmbătă, şeful Exsecutivului a afirmat că poliţiştii nu vor mai patrula singuri, precizând că gradul de periculozitate al acestei meserii este ”înfiorător”.

”Am vorbit şi cu sindicatele, am vorbit şi cu doamna ministru (Carmen Dan – n.r.). Trebuie să evităm, fiindcă, într-adevăr, gradul de periculozitate a acelei munci de a patrula de unul singur este înfiorător. Şi nu patrulează în locurile liniştite, ci acolo unde este potenţial negativ. Dar patrulelele nu vor mai fi niciodată dintr-un singur om, să patruleze unul singur. Îşi pune viaţa în pericol absolut gratuit”, a declarat premierul Mihai Tudose, după ce moartea poliţistului din Suceava.

Poliţistul Sorin Vezeteu, în vârstă de 38 de ani a fost ucis în Gara Burdujeni din Suceava, joi seară, fiind înjunghiat de un tânăr de 23 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit. El a fost arestat preventiv vineri după-amiază, după ce, în aceeaşi zi, fusese reţinut de către procurori. În timpul audierii, agresorul şi-a recunoscut fapta, însă a spus că nu o regretă.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, sâmbătă, decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Sorin Vezeteu cu Ordinul Naţional ”Pentru Merit”.

Citeste si: Toata lumea ii spunea sa nu mai bea si sa nu mai fumeze in timpul sarcinii, insa ea nu a ascultat. E cutremurator ce a nascut aceasta femeie, medicii sunt socati

Probabil majoritatea dintre voi stiu ca, in timpul sarcinii, este indicat ca femeile sa renunte la tigari si alcool, deoarece aceste vicii pot influenta in mod negativ dezvoltarea fatului din pantece.

O tanara din SUA nu a tinut insa cont de aceste lucruri, desi atat parintii, cat si prietenii ei apropiati, o avertizau in fiecare zi ca nu este deloc in regula ceea ce face.

Din nefericire, fata avea sa isi dea seama cat de mult a gresit abia la nastere, cand si-a vazut pentru prima data bebelusul; din nefericire acesta s-a nascut fara o mare parte din creier.

Medicii au avertizat-o ca, din aceasta cauza, copilul va avea probleme grave si ca nu va trai foarte mult, dezvoltarea lui normala fiind imposibila. Puteti vedea cateva imagini cu el in galeria foto de mai jos.

Va avertizam ca sunt socante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*