Un rus a venit acasa mai devreme si si-a gasit nevasta in pat cu cel mai bun prieten. Gestul socant pe care l-a facut in secunda urmatoare

Dubla crima comisa de un rus dupa ce si-a gasit nevasta in pat cu cel mai bun prieten. Ce i-a facut barbatului

O dubla crima oribila a socat locuitorii unui sat din regiunea rusa Tatarstan. Barbatul nu si-a putut controla furia atunci cand si-a gasit sotia si cel mai bun prieten in ipoztaze extrem de intime si l-a castrat pe acesta.

Vladimir Sidorov, un veterinar ce lucra la ferma din sat, in varsta de 35 de ani, stia ca sotia sa, cu patru ani mai mica decat el, se afla in vizita la o prietena care tocmai nascuse si a fost dusa acolo de cel mai bun amic al sau. Asta in timp ce el statea acasa cu copiii, relateaza Daily Mail.

Omul si-a dat seama ca nevasta sa si-a anulat vizita si alertat de faptul ca prietenul sau nu raspundea la telefon s-a dus pana la el acasa, unde i-a gasit pe cei doi in pat.

Nervos, Vladimir a scos cutitul si l-a injunghiat pe tanarul de 32 de ani, dupa care i-a taiat organele genitale. Nu s-a oprit aici si a injunghiat-o mortal si pe sotie. In final si-a marturisit crima la politie.

„Ambele victime au murit la fata locului din cauza ranilor suferite.” a declarat un ofiter de politie venit sa investigheze cazul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*