dfcgvhjkjhssdsd

Un prieten i-a facut rezervare la o maseuza sexy! Barbatul a fost incantat, dar nu va uita niciodata cum s-a finalizat experienta…

Peste tot văd numai afișe și posturi blogosferice despre masajul erotic. Din păcate, în majoritatea cazurilor nu se specifică exact ce este acest masaj erotic.

Masajul erotic are mai multe funcții benefice organismului. Sporește fertilitatea, relaxează mușchii, îmbunătățește activitatea cardiacă și detoxifiază organismul, prin presopunctura unor noduri. Puncte de energie. Adică se îmbină plăcutul cu utilul. Că una e să-ți facă un masaj complet să-ți reechilibreze chi-ul din organism un bătrânel, alta e să-ți facă același lucru două asiatice…

La asta se aștepta și Alex, tânărul din imaginile de mai jos. Pentru ca prietenul său îi cunoaște plăcerile ascunse, l-a programat pentru o ora de masaj, la un salon nou din zonă. Acolo îl aștepta o domnișoara sexy, cu un accent rusesc, imbracată provocator, pentru a îi oferi acestuia ‘clipe de neuitat’.

Ce nu știa Alex este că încăperea în care acesta este pe cale să intre este împânzită de camere de luat vederi, pentru a îi surprinde reacția de la final.

Cum care final? FINALUL FERICIT 😀

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*