mag

Un magician a zburat peste un tir fără şofer, trăgându-l după el prin Timişoara (VIDEO)

Iluzionistul Lorenzo-Cristian a pus în practică, sâmbătă, la Timişoara, un număr de magie în premieră naţională, levitând deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer, timp de aproximativ 20 de minute.

Spectacolul de magie a avut loc pe una dintre cele mai circulate artere din Timişoara, Bulevardul Take Ionescu, porţiunea cuprinsă între Piaţa Badea Cârţan şi Punctele Cardinale. Pe durata reprezentaţiei, circulaţia rutieră a fost blocată de poliţişti, iar jandarmii au asigurat desfăşurarea numărului fără evenimente deosebite.

Sute de timişoreni au venit să-l susţină pe Lorenzo-Cristian şi să asiste la numărul de magie unic în România. Practic, iluzionistul a fost suspendat în aer, timp de aproximativ 20 de minute, în poziţie orizontală deasupra unui tir cu o greutate de 13 tone, patru metri înălţime şi peste 17 metri lungime.

În general, numărul iluzionistului a lăsat oamenii cu gura căscată, dar cei mai sceptici au fost convinşi că în spatele magiei se află un truc destul de banal. Cu toate acestea, Lorenzo-Cristian a reuşit să facă un adevărat spectacol pe străzile din Timişoara.

Vezi reprezentaţia mai jos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*