uyjyuj

Un jurnalist s-a prezentat la usa Madonnei cu dovada ca a votat cu Hillary. Cantareata promisese sex oral celor care o aleg. Ce a urmat. VIDEO

Cantareata Madonna e acuzata ca a mintit cand a afirmat ca o sa le ofere sex oral celor care o vor vota cu Hillary Clinton, anunt pe care l-a facut in 18 octombrie, chiar laudandu-se ca se pricepe la aceasta activitate.

 In 18 octombrie, Madonna a facut un anunt controversat cand se afla la Madison Square Garden. Ea le-a spus fanilor ei: “Uite ce e, stiu ca va place de Donald Trump, dar daca veti vota cu Hillary, o sa va o fer sex oral”, conform New York Daily News

Acum, jurnalistul New York Daily News, Gersh Kuntzman, s-a deplasat la locuinta cantaretei pentru a vedea daca o sa se tina de cuvant.

El s-a prezentat cu o poza a votului ca sa-si rdice “premiul”, dar suferit o dezamagire crunta. Kuntzmna a vorbit prin interfon cu unul dintre bodyguarzii vedetei.

Bodyguard-ul Madonnei s-a amuzat de cererea barbatului, replicand un „ha, ha, ha, ha” si i-a spus ca nu detine nicio informatie legata de acest aspect.. Jurnalistul s-a prezentat la domiciliul vedetei din Upper Eas Side.

http://launch.newsinc.com/share.html?trackingGroup=69016&siteSection=nydailynews-news&videoId=31611923

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*