Un fermier vinde porci modificati genetic

Un fermier vinde porci modificati genetic! Iata cum arata. Sunt adevarati monstri

Un fermier creste porci modificati genetic, cu o masa musculara dubla. Imaginile cu animalele sunt de-a dreptul terifiante.

Potrivit mirror.co.uk, porcii sunt rezultatul unei modificari genetice, care provoaca o crestere anormala a muschilor. Bietele animale abia se pot deplasa din cauza musculaturii.

In timp ce fermierul din Cambodgia se declara mandru de munca sa, mai ales ca posteaza fotografii regulat, internautii care au vazut pozele pe o retea de socializare s-au indignat.

Potrivit Mirror, porcii sunt rezultatul unei modificări genetice, care provoacă o creștere anormală a mușchilor. Acest lucru le îngreunează și mersul porcilor.

Imaginile cu animalele mutant au fost postate pe pagina de Facebook ”Duroc Cambodia”, deținută chiar de fermierul care crește porcii. Totodată, se arată foarte mândru de munca sa, deși internauții s-au declarat șocați de cele văzute.

CITESTE SI: A găsit 9 ouă minuscule în grădină, le-a ridicat.. unul a crăpat

Un bărbat a găsit mai multe ouă minuscule în grădină și a avut ocazia unică să asiste la ”nașterea” unei creaturi simpatice.

Omul, un bărbat din Hawaii, muncea în grădină când a văzut oăle ascunse într-o conductă dezafectată. Le-a luat în mână și le-a admirat, încercând să afle ce secret ascund: erau albe și mici cât o alună.

Răspunsul la întrebarea sa a venit mai repede decât s-ar fi așteptat. Un ou a crăpat ușurel și din el a ieșit..o șopârlă, evident minusculă.

Șopârlele gecko împânzesc insulele din regiune, iar omul nu a reușit să afle cărei specie îi aparține nou-sositul pe lume. A avut însă grijă să îl pună pe micuț, împreună cu celelalte ouă, în locul unde le găsise.

Gecko este numele sub care sunt cunoscute soparlele din familia Gekkonidae. Aceasta familie include aproximativ 1000 de specii, divizate in cinci subfamilii, si in continuare noi specii sunt descoperite in regiunile tropicale. Numele provine din dialectul Malay, gekoq, care imita sunetele pe care le scot aceste soparle. Gecko a ajuns sa fie crescuta ca animal de companie si la noi in tara, deoarece este usor de intretinut si se inmulteste relativ usor in captivitate. Insa inainte de a discuta despre cum se intretine o astfel de soparla, este nevoie sa vedem care sunt particularitatile ei. Si veti vedea ca are cativa asi in maneca pentru a putea fi numita „soparla minune”.

Cele 5 subfamilii de Gekkonidae sunt: Aeluroscalabotinae, Diplodactylinae, Eublepharinae, Gekkoninae si Teratoscincinae. Fiecare contine sute de specii, de o diversitate remarcabila. O alta diviziune a acestui grupe de soprale poate fi facuta dupa prezenta sau absenta pleoapei. In afara de Eublepharinae toate celelalte subfamilii prezinta o membrana transparenta fixa deasupra ochiului, asemenea serpilor.

Pentru a-si curata si hidrata aceasta pleoapa soparlele isi ling ochii. Exemplarele din grupul Eublepharinae au pleoapele mobilizabile si pot clipi, la fel ca oamenii. Privind ochii unui Gecko mai putem deduce un aspect: activitatea diurna sau nocturna. Daca soparla are pupila rotunda, ca a noastra, inseamna ca este un animal mai mult diurn. Insa majoritatea speciilor de Gecko sunt nocturne, avand pupila ingusta si verticala, asemanatoare cu a pisicilor ziua. O alta caracteristica uimitoare a cestor soparle este vederea colorata in timpul noptii. De asemenea Gecko se diferentiaza de mamifere prin prezenta in retina doar a celulelor cu conuri, lipsind cele cu bastonase.

Gecko sunt reptile de dimensiune mica, masurand de la 2,5 cm pana la 30,5 cm. Cel mai mare exemplar descoperit masura 60 de cm si era originar din Noua Zeelanda. Aceste soparle se regasesc peste tot in lume, in zonele calde. Mediul natural poate include: paduri, deserturi, insule tropicale. Sunt animale insectivore, care in multe locuri din lume convietuiesc in pace cu oamenii. Deoarece nu sunt agresive in mod natural cu omul, acestea sunt acceptate in locuinte deoarece se hranesc cu insectele care se strang la lumina artificiala noaptea. Daca sunteti un localnic dominican de exemplu nu veti fi mirat ca in fiecare seara sa va atarne un gecko pe tavan. Intrucat sunt atat de apropiate de locuintele oamenilor, unele specii au capatat numele de „House Geckos” (Gecko de casa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*