ULTIMA ORA! Vestea socanta a diminetii!!! Denisa Manelista a fost internata, ieri, de urgenta la spital. Starea ei s-a agravat din cauza tratamentului naturist pe care il urma, iar din pacate…. Cata suferinta

Vesti triste despre Denisa Manelista! A fost internata de urgenta la spital, deoarece starea ei s-a agravat

Denisa Manelista trece prin clipe ingrozitoare. Cantareata a fost internata de urgenta la spital, deoarece starea ei de sanatate s-a deteriorat.

Denisa Manelistaa a fost internata de urgentă, vineri, potrivit Libertatea. Apropiatii sustin ca familia artistei a internat-o la o clinica privata din Bucuresti.

Potrivit apropiatilor ficatul ei a cedat din nou, iar starea artistei se inrautateste pe zi ce trece. In acelasi timp, medicii i-au recomandat sa mearga la un spital din strainatate pentru un tratament specializat. Aflati mai multe detalii AICI.

Mai mult, se pare ca Denisa a fost supusa unei noi interventii chirurgicale: este vorba despre o punctie prin care i s-a scos lichidul acumulat in abdomen. Artista nu este la prima interventie de acest gen.

– See more at: http://www.kanald.ro/ultima-ora-denisa-manelista-a-fost-operata-din-nou-ce-se-intampla-cu-artista-iata-ultimele-detalii-despre-starea-ei-de-sanatate-16988404#sthash.rHbarYBP.dpuf
Se pare ca starea ei s-a agravat si din cauza tratamentului naturist pe care il urma.

Minodora sufera mult de cand Denisa Menelista este bolnava si a facut declaratii cutremuratoare. „Acest copil este bolnav. Nu pot să stau să mă bucur de nimic când ştiu de toate acestea. Vreau să vorbim nişte lucruri serioase, sunt nervoasă, tremur de nervi. Sunt supărată pe o parte din lume, o parte din oameni. Vă rog din suflet să nu mai spuneţi «Manelista», spuneţi «Denisa, artista», «Denisa, cântăreaţa». Vreau să fac un apel la presă, să nu mai spună lucruri neadevărate. Fac un apel la toţi oamenii să nu mai jignească. Nu faceţi altceva decât să transmiteţi un gând bun pentru Denisa artista un gând bun sau, cel mult o rugăciune. Dacă nu puteţi, nu o faceţi. Ştiu din sursă sigură: Denisa nu e bine, nu se simte bine.

Vreau să se facă un apel… aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm. Ştiţi că şi Denisa are părinţii despărţiti… Ar fi frumos din partea noastră, a tuturor, mă repet, aşa cum ne-am rugat pentru colegul nostru, pentru artistul nostru Gabriel Cotabiţă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu rugăciunile noastre s-a făcut bine, este sănătos. Poate Dumnezeu face o minune şi în cazul ei să revină pe scenă, să se facă bine“, a declarat Minodora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*