Ultimă oră! S-a aflat cine a murit! Dezvaluiri infioratoare despre nenorocirea care s-a abatut asupra familiei lui Catalin Botezatu! Cazul e anchetat ca moarte suspecta

Ultimă oră! S-a aflat cine a murit! Dezvaluiri infioratoare despre nenorocirea care s-a abatut asupra familiei lui Catalin Botezatu! Cazul e anchetat ca moarte suspecta

S-au aflat noi informaţii despre persoana apropiată din familia lui Cătălin Botezatu care s-a stins din viaţă. Celebrul designer a cerut intervenţia poliţiştilor, care bănuiesc că au de-a face cu o moarte suspectă. La începutul acestei săptămâni, creatorul de modă a scris un mesaj emoţionant în memoria fiinţei dragi care a părăsit această lume.

Conform unor prieteni apropiaţi, mătuşa lui Cătălin Botezatu a murit în urmă cu câteva zile. Potrivit aceloraşi surse, există mai multe semne de întrebare în legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, iar anchetatorii au încadrat cazul ca moarte suspectă.

Apropiaţii designerului, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, au mai spus că ambulanţa care a răspuns în urma apelului la 112 a ajuns cu o întârziere de aproape 20 de minute şi nu era dotată cu defibrilator. Cătălin Botezatu e extrem de revoltat de faptul că atunci când a ajuns la spital mătuşa lui, femeia nu a fost preluată imediat de medicii de la secţia de Urgenţe a Spitalului din Alexandria. Doctorii au lăsat-o să agonizeze aproape 30 de minute, iar creatorul de modă crede că acestea au făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte.

„Când cineva drag moare, nu cred că este de datoria noastră să înţelegem acest fapt, deoarece înţelegerea este probabil ultimul sentiment de care ai parte. Mai degrabă o acceptăm de fiecare data că fiind un act divin, indiferent de circumstanţe şi învăţam ceva din trecerea lor în lumea cealaltă. Când cineva moare, sufletul s[u continuă să existe. Este mai bine să ştim că ei ne pot ajuta şi ne pot influenţa în continuare viaţa decât să încercam să înţelegem ceva de neînţeles. Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază”, a scris celebrul designer pe pagina sa de Facebook în urmă cu două zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*