Ultima data a avut tripleti, iar acum a facut un anunt surpriza. Cati copii urmeaza sa aiba Nicoleta Luciu

Ultima data a avut tripleti, iar acum a facut un anunt surpriza. Cati copii urmeaza sa aiba Nicoleta Luciu. A facut marele anunt: va mai avea sase copii. Bruneta spune ca vrea sa-i infieze pe micuti.
Nicoleta Luciu are patru copii, ultima data a nascut tripleti, insa nu se opreste aici, scrie bzi.ro.
Vedeta spune ca s-a decis sa infieze sase copii, si este convinsa ca se va descurca cu zece suflete in casa.

Nicoleta Luciu este numita mama eroina, caci a adus pe lume nu unul, nici doi, ci patru copii: un baietel in 2008 si trei tripleti in 2011.
Pe micul Zsolt Jr. l-a adus pe lume intr-o clinica din Ungaria, iar tripletii, doi baiati si o fata, Kim, Kevin si Karoly, s-au nascut trei ani mai tarziu. Vedeta tv este casatorita cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc.

Cu câţiva în urmă, Nicoleta Luciu a fost la un pas de-a divorţa de soţul ei, Zsolt Csergo, după ce bărbatul a fost filmat pe iahtul său alături de Kinga Sebestyen, o instructoare de Kangoo.
Vedeta a rămas căsătorită cu omul de afaceri, după numeroase crize de gelozie, iar acum s-ar părea că pe el şi pe presupusa amantă încă îi leagă ceva foarte important.

Asta deoarece au împreună o afacere pentru că sediul firmei în care Kinga ţine cursurile respective de fitness a rămas în continuare într-un complex rezidenţial pe care Zsolt l-a ridicat în Miercurea Ciuc.

Nici firma de Kangoo nu ar fi tocmai a Kingăi Sebestyen, pentru că ea rămâne în continuare angajata lui Zsolt Csergo, fiind mai mult cea care se asigură de bunul mers al lucrurilor, dar cam atât. Ceea ce înseamnă că soţul Nicoletei Luciu încă are o legătură cu presupusa sa amantă, pentru că îi leagă foarte tare partea de business a vieţilor lor.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*