Ultima cifră a anului tău de naștere va dezvălui misterul vieții tale

Ultima cifră a anului în care te-ai născut este extrem de importantă. Conform calendarului chinezesc vechi, pe baza căruia se orientează horoscopul oriental, cele cinci elemente de bază – Lemnul, Focul, Pământul, Aerul și Apa.

Astrologii sunt de părere că aceste elemente exercită o influență puternică asupra vieții tale. Uite ce mister relevă anul nașterii. Dacă ultima cifra a anului este:

0 sau 1 -> e caracterizat de elementul Metal
2 sau 3 -> e caracterizat de elementul Apă
4 sau 5 -> e caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7 -> e este caracterizat de elementul Foc
8 sau 9 -> e caracterizat de elementul Pământ

1. METAL

Simbolul flexibilității și al hotărârii. Ești o persoană determinată și perseverentă, care se bazează pe propriile forțe. Ai o fire rezervată, de aceea unii ar putea să te considere pretențios. Ajuți mereu oamenii și porți de grijă celor dragi.

Un punct slab al tău este în relațiile cu cei din jur, deoarece ai un spirit critic accentuat și esti încăpățânat.

2. APĂ

Apa simbolizează adaptabilitatea. Ești o persoană empatică și creativă, cu o intuiție excelentă. Lumea te consideră o persoană drăguță. Îi faci pe toți să se simtă speciali, apreciind talentele unice în fiecare persoană. De aceea te pricepi atât de bine să lucrezi cu oamenii și să închei afaceri.

Punctul tău sensibil se află în faptul că încerci să fii mereu plăcut și de aceea îți poti altera personalitatea, devenind nehotărât, pasiv și deprimat.

3. LEMN

E simbolul creșterii și al progresului. Dinamic și activ, socializezi ușor și încerci să îți menții mereu o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții. Adesea preiei rolul de protector față de membrii familiei tale. Pentru tine căsătoria și căldura unei familii contează enorm de mult. Te atașezi repede de partener și investești multă energie în relația de cuplu.

Punctul tău slab se află în faptul că muncesti exagerat de mult și cu toate acestea, poți să rămâi pasiv și să îi lași pe alții să te conducă.

4. FOC

Simbolul pasiunii și al acțiunii, al mișcării rapide, al activității. Ești o persoană dinamică, întreprinzătoare, aventuroasă, neliniștită, comptetitivă, puternică. Oamenii sunt atrași de tine într-un mod magnetic, iar tu îi ghidezi în aventuri pline de adrenalină. Cu toate că acționezi adesea din instinct, mintea ta este mereu plină de idei noi și soluții inteligente.

Punctele tale sensibile sunt: stresul pe care îl acumulezi cu ușurință și toleranța scăzută la frustrare. Ești nerăbdătoare și vrei totul aici și acum, motiv pentru care poți izbucni ușor dacă nu îți sunt satisfăcute necesitățile.

5. PĂMÂNT

Pământul este simbolul stabilității, al siguranței, al încrederii. Ești o persoană înțeleaptă, răbdătoare, perfecționistă, prudentă. Îți iei responsabilitățile în serios și te sacrifici pentru binele celorlalți. Spiritul tău pragmatic este apreciat la locul de muncă. Deoarece ești loial și de încredere, ți se vor încredința sarcini de coordonare sau administrare.

Te ferești de aventuri și de decepții în dragoste prin faptul că o analizezi cu atenție pe persoana care îți face avansuri. Odată câștigată încrederea ta, aceasta se poate baza pe tine toată viața.

Zodiile care fac amor cel mai bine! Uite care sunt zodiile compatibile!

Zodiile care fac amor cel mai bine! Uite care sunt zodiile compatibile!

Ai simțit, vreodată, că ai o conexiune cu cineva? Astrologii susțin că ceea ce se întâmplă în pat depinde într-o mare măsură și de semnul vostru zodiacal. Află care sunt zodiile compatibile în pat și care este motivul pentru care se întâmplă asta.

Cuplul spontan: Berbec și Săgetător. Când cele două semne zodiacale sunt împreună, este clar că se vor implica în diverse activități precum înot, drumeții, jogging etc. Însă, dacă vor dori să facă amor, atunci nimic nu îi va împiedica, nici măcar locul în care se află, oricât de nepotrivit ar fi acesta pentru o partidă de amor. Berbecilor le place aventura, în pat sau în afara lui, iar Săgetătorul va vedea asta ca pe o provocare pe care o va accepta cu plăcere și interes. Ambele zodii au firi independente și abia așteaptă să încerce lucruri noi, inclusiv în dormitor.

Cuplul determinat: Fecioară și Taur. Două semne de pământ, Fecioara și Taurul se înțeleg de minune în pat. Întotdeauna se vor concentra asupra a ceea ce simt și nu vor lua în seamă nimic altceva. De asemenea, cei doi au tendința de a fi practici în ceea ce privește amorul, și uneori nu țin cont de romantism. Taurul va aprecia perfecționismul Fecioarei, care mereu își dorește să îi facă pe plac partenerului, într-un mod eficient. La rândul ei, Fecioara va fi fascinată de determinarea Taurului. Te întrebi care sunt zodiile compatibile în pat? Unul dintre cele mai reușite cupluri îl formează Fecioara și Taurul

Cuplul curios: Gemeni și Vărsător. Totul se rezumă la comunicare și la joacă pentru cele două zodii. In timp ce Vărsătorul este mereu dispus să experimenteze lucruri noi, Gemenii nu vor decât să se bucure de momente de plăcere, așa că, împreună, nu se vor plictisi niciodată. Și, dacă ceva nu este în regulă, cei doi nu se vor teme să vorbească despre asta pentru a-și îmbunătăți viața amoroasă. Întotdeauna sunt deschiși pentru sugestii și nu se sfiesc să sugereze lucruri noi în pat.

Cuplul pasional: Rac și Pești. Semne de apă, ambele zodii nu cunosc limite când vine vorba despre lucruri noi în dormitor, indiferent dacă vorbim despre poziții, locuri în care pot face amor, etc. Sunt oameni pasionali și în același timp au un suflet cald, ceea ce face ca partidele de amor să fie unele intense. Își citesc gândurile și află cu ușurință ce își dorește celălalt în pat.

Cel mai romantic cuplu dintre zodiile compatibile în pat

Cuplul romantic: Leu și Balanță. Leii pot avea un ego de dimensiuni astronomice, iar Balanța nu se sperie de lucrul acesta și știe ce are de făcut. Pentru a se simți în largul lor într-o relație sau când fac amor, Leii trebuie să se simtă adorați, apreciați, iubiți și încrezători, iar Balanța are nevoie de cineva de care să aibă grijă. Așa că relația lor va fi una plină de drame, artificii și romantism. Au nevoie de puțină acțiune pentru a se menține pe linia de plutire și nu se tem să spună ceea ce își doresc, ori ce nu le place în pat. Un alt lucru de reținut este acela că Leilor le place să aibă un/o partener/a cu care să se mândrească și se pare că persoanele născute sub semnul Balanței sunt printre cele mai atragătoare din zodiac.

Cuplul obraznic: Scorpion și Capricorn. Ar putea părea oameni diferiți, care nu au nimic în comun, însă când sunt împreună, totul merge de minune. De ce? Pentru că au grijă să se ridice la nivelul așteptărilor celuilalt. Scorpionul îl va încuraja pe Capricorn să renunțe la rețineri și să devină obraznic în pat. Cel din urmă va accepta provocarea cu ușurință. Cei doi nu vor cunoaște limite în dormitor.

Am aflat care sunt zodiile compatibile în pat, așa că acum vei ști de ce uneori lucrurile nu ies așa cum ți-ai dori în ceea ce privește amorul.

5 lucruri despre erecție pe care nu le știai și pe care trebuie să le afli

Ultimul este de-a dreptul periculos pentru toți bărbații
Pentru bărbați e ceva normal să aibă erecție chiar și de câteva ori pe zi. Ei bine, există și alte curiozități despre acest aspect care sunt la fel de normale, dar șocante. Află-le citind textul de mai jos!
1. Chiar dacă pare ceva amuzant, mulți oameni au erecție după moarte. Ba chiar s-a observat că bărbații care mor prin spânzurare au cu siguranță erecție. Acest lucru a fost denumit:  “dorința îngerului”.

2. Dacă fumezi, se micșorează penisul. Nu e un anunț de pe pachetele de țigări, menit să reducă numărul fumătorilor, ci e cât se poate de real. Vrei să fumezi în continuarea? Așteaptă-te să ai un organ mai mic cu câțiva milimetri decât e normal.

3. Persoanele neîndemânatice și împrăștiate riscă să sufere de disfuncție erectiă. Specialiștii au determinat și că bărbații plinuți pot să sufere de aceeași problemă.

4. Un studiu spune că cei care au parte și de o partidă de oral înainte de actul intim propriu zis vor avea o erecție mai puternică.

5. Masturbarea face diferența… la mărime. Dacă un bărbat renunță la acest obicei, va vedea că organul lui se mărește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*