sed

UITE CUM A DECURS PRIMA NOAPTE DE DRAGOSTE PENTRU UN OBEZ VIRGIN: ”AM CREZUT CĂ AM OMORÂT-O” TOTUL S-A TERMINAT DRAMATIC PENTRU SĂRMANA FATĂ. FOTO VIRAL

Plin de entuziasm și dornic să descopere pentru prima dată corpul unei femei, acest tânăr nu a mai ținut seamă de kilogramele (cu mult) în plus și ”și-a făcut de cap” cu tânăra până ce aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Este povestea lui Gregg Casarona, un tanar obez din New Jersey, în vârstă de 21 de ani. Prima experiență intimă i-a adus destul de multe probleme, deși se declarase ”pregătit sufletește” pentru a începe o relație.

Numai că lucrurile nu au fost atât de simple, fata aproape sufocându-se sub greutatea lui. Și asta nu a însemnat nimic. Si-a impins iubita cu atata putere in timp ce faceau sex, incat a dat-o cu capul de perete. Si asta nu e nimic!

Impactul a fost atat de violent incat peretele fals chiar s-a spart.

„Prima mea reactie? Am crezut ca am omorat-o. Mi-am zis: Am facut dragoste pentru prima data si am omorat-o pe Jen”, a marturisit tanarul pentru cotidianul britanic „Metro”.

Din fericire tânăra s-a ales doar cu o ușoară durere de cap, însă s-a arătat deschisă de a repeta experiența, relatează acceași sursă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*