Tudor Chirilă, după protestele de miercuri seara, postare VIRALA pe facebook

Tudor Chirilă, după protestele de miercuri seara:

Ticăloşii care au dat această ordonanţă nu s-ar da în lături de la nici o diversiune!
Tudor Chirilă a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care îndeamnă galeria lui Dinamo să nu intre într-un joc murdar care să facă rău unui protest istoric. El spune că este convins că „cei care au dat această ordonanță în dispreț față de un popor întreg nu s-ar da în lături de la nicio diversiune ca să poată mânji sutele de mii de oameni care se află în stradă pentru o Românie onestă”.

„Ceea ce se întâmplă acum în Piața Victoriei NU îi reprezintă pe cei peste 100. 000 de oameni care au protestat pașnic întreaga seară, în București. Și nici pe restul de 200.000 de oameni din țară. Cele câteva sute de huligani care aruncă cu petarde nu au de-a face cu sensul acestui protest. Nu știu cine sunt „galeriile” care sunt acum în piață, dar fac un apel măcar la galeria lui Dinamo al cărei suporter sunt să nu intre într-un joc murdar care să facă rău unui protest istoric.

Mai știu că ticăloșii care au dat această ordonanță în dispreț față de un popor întreg nu s-ar da în lături de la nicio diversiune ca să poată mânji sutele de mii de oameni care se află în stradă pentru o Românie onestă.

Later edit.
Se pare că lucrurile se limpezesc și este clar vorba de o mână de huligani din galerii.
Am fost trei ore la protestul din Piața Victoriei și am văzut oameni de toate vârstele, mulți copii, m-am întâlnit cu foarte mulți colegi actori”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Peluza Cătălin Hâldan, cea mai importantă parte a galeriei lui Dinamo, a emis un comunicat legat de evenimentele petrecute, miercuri seară, în timpul protestelor din Piaţa Victorie.
Protestul din Piaţa Victoriei a degenerat miercuri seara după ora 22.00, când unii dintre protestatari s-au dedat la acte de violenţă, aruncând spre jandarmi cu sticle, pietre şi petarde.

Mai multe persoane au fost reţinute, până la această oră, în urma incidentelor din Piaţa Victoriei, unde forţele de ordine au fost atacate de către grupuri izolate de persoane, care au aruncat cu sticle, cu torţe şi cu fumigene. Incidentele continuă, în zonă fiind incendiate panouri publicitare sau.

NU uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*