8

Trucuri simple care o să te fac să arăţi cu cel puțin cinci ani mai tânără!

Coafura joacă un rol crucial în crearea unei imagini armonioase, care vă permite să arătaţi cu mai mulți ani mai tânără.
Acesta este motivul pentru care cei de la  Bright Side au publicat câteva sfaturi practice și ușor de urmat, care vă ajută să arătaţi intotdeauna cât mai bine.
Tunsoare
Când vine vorba de tunsoare, cel mai bun mod de a te face să arăţi mai tânără este de a opta pentru tunsori stratificate.


1

Culoare
Parul deschis la culoare creează un efect de întinerire –  este una dintre regulile fundamentale ale coafurii. Cu toate acestea, ar trebui să aleagă tonul culorii cu mare grijă. Este recomandat să vă vopsiţi părul doar cu două sau trei tonuri mai deschise decât culoarea naturală. De asemenea, nu uitați să selectați nuanța în funcție de culoarea ochilor și a pielii.

2 3

Lungime
Părul scurt este asociat cu un stil de viață activ și tânăr, deci dacă aveţi o vâstră înaintată, tunsoare dvs. ar trebui să devină una scurtă. Dar, fii atentă, pentru a evita extremele – coafuri ultra scurte tind să accentueze ovalul feței, care devine în mod inevitabil, mai puțin definit odată cu înaintarea în vârsta. Cea mai bună opțiune este de a merge pentru lungimi care variază de la bărbie la nivel mediu al gâtului.

4

Volum
Părul lipit de cap ne face să pară mai în vâstră. Cu toate acestea, ar trebui să păstreze întotdeauna un echilibru: prea mult volum poate adăuga câțiva ani nedoriţi la imaginea ta. Volumul corect ar trebui să arate natural. Realizaţi acest lucru prin tunsorile stratificate și fire ondulate.

5

Cărare
O cărare pe centru adaugă strictețe la aspectul dvs., făcându-vă vizibil mai în vârstă. Este recomandat să folosești diferite opțiuni. De exemplu, cărarea pe o parte vă face ochii să para mai mari şi mai expresivi. Încercați să experimentați coafarea într-o manieră în zig-zag.

7 8

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*