Trucul asta e genial! Uite cum vezi daca o femeie are silicoane sau nu! Nu ai nevoie decat de un telefon cu blitz. Uite ce trebuie sa faci

Traim intr-o societate avida, insetata dupa metode de infrumusetare, de la reguli simple de ingrijire a tenului pana la marirea sanilor cu silicoane. Toate subiectele referitoare la felul in care aratam sunt intens dezbatute, iar bustul femeilor este in mod egal privit cu importanta.

Desigur ca apare intrebarea fireasca. Barbatii ce prefera: femeile cu sani mari sau le este indiferent? Aleg oare femeile naturale sau cele cu bust voluptos cu implanturi?
Este adevarat ca sunt anumite femei care aleg sa isi puna silicoane din preferinta proprie sau chiar la indemnul barbatilor cu care sunt si care le declara ca si-ar dori ca ele sa apeleze la aceasta metoda de „infrumusetare” ceva mai extrema. Aceste femei aleg operatia de marire a bustului pentru ca au complexe si sunt sigure ca barbatii adora sanii mari, fermi.

Surprinzator sau nu, multi reprezentanti ai sexului tare si-au schimbat preferintele in materie de marime a sanilor femeilor, ba chiar si le-au mentinut de-a lungul anilor. Acesti domni prefera sa admire si sa atinga o pereche de sani naturali!
O tânără din Rusia, care este o celebritate pe Instagram, a făcut senzaţie pe internet cu un clip care arată cum poţi vedea dacă o femeie are sau nu sâni naturali cu ajutorul unui smartphone.

Svetlana Bilyalova, care are 4,6 milioane de fani pe reţeaua de socializare, a folosit două iPhone-uri pentru experiment. Poate fi folosit orice alt smartphone care are cameră cu Flash şi aplicaţie de lanternă. Ea a fost ajutată de două voluntare.

Cum funcţionează metoda? În întuneric, Svetlana porneşte aplicaţiile de lanternă de pe cele două telefoane şi le apropie de sânii tinerelor care participă la experiment. La femeia care are implanturi, siliconul străluceşte şi se vede o lumină roşie. Când sânii sunt naturali, nu se întâmplă nimic.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*