Transformarea Luanei Ibacka! L-a uitat pe Cabral și și-a refăcut viața cu un celebru bărbat din România

Transformarea incredibilă a Luanei Ibacka! L-a uitat pe Cabral și și-a refăcut viața cu un celebru bărbat din România

Luana Ibacka a înflorit după divorțul de Cabral, dovadă fiind fotografiile postate pe Facebook de fosta soție a prezentatorului TV.

Relația celor doi a început în 2000, însă a luat sfârșit prematur în 2006, când Luana și Cabral au hotărât să divorțeze, din cauza rutinei, dar și a diferenței de vârstă, el fiind cu 11 ani mai bătrân. Povestea lor de dragoste a avut urmări, iar cea mai importantă astfel de „urmare” se numește Inoke, care avea să se transforme în timp într-o frumoasă domnișoară.

În timp ce Cabral s-a căsătorit cu Andreea Pătrașcu, Luana avea să își refacă și ea viața amoroasă, fiind de doi ani implicată într-o relație cu celebrul Dragoș Samoilă, cel mai cunoscut coregraf și instructor de tango din țara noastră.

Saveta Bogdan a primit o poză indecentă cu Marcel Toader: „E «coloana infinitului»”

Saveta Bogdan a primit o poză indecentă cu Marcel Toader: „E «coloana infinitului»”

Saveta Bogdan, prinsă în divorţul zgomotos dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. La câteva săptămâni după ce Anda Ghiţă a spus că afaceristul a trimis o fotografie indecentă în care îi apare „comoara” dintre picioare, Saveta Bogdan a primit o astfel de poză.

Saveta Bogdan a mărturisit că a primit pe o reţea de socializare o poză indecentă cu Marcel Toader.

„De când a început scandalul cu Marcel aţi primit o fotografie indecentă pe Facebook, e adevărat?”, a întrebat Adriana Bahmuţeanu.

„Da, am primit o fotografie indecentă. (…). Nu, nu, e coloana infinitului. Cine mi-a dat-o cu telefon ascuns, cred că da (n.r.: poză indecentă cu Marcel Toader). Nu el (n.r.: Marcel Toader), nu el a trimis-o, dar am şters-o.”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Astăzi, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Bucurie enormă pentru Vincenzo, după ce Antonia a primit actele de divorț și s-a aflat că Velea va deveni oficial tată! Italianul a ajuns în fața altarului, iar alături i-a fost chiar micuța Maya!

Bucurie enormă pentru Vincenzo, după ce Antonia a primit actele de divorț și s-a aflat că Velea va deveni oficial tată! Italianul a ajuns în fața altarului, iar alături i-a fost chiar micuța Maya!

După ce Antonia a primit actele de redeschidere a procesului de divorţ, Vincenzo Castellano a petrecut până în zori. Şi nu singur, ci cu micuţa Maya, alături de care s-a dus la nunta unor buni prieteni.

Vincenzo Castellano a avut o parteneră de nădejde la fericitul eveniment, pe fetiţa pe care o are cu Antonia. Italianul a venit la patru ace la nunta prietenilor săi. Îmbrăcat într-un costum albastru, la care a asortat o cravată neagră şi o pereche de ochelari de soare, Vincenzo a întors multe capete. Nici micuţa Maya nu s-a lăsat mai prejos. Tatăl ei a îmbrăcat-o într-o rochiţă albă, iar pe cap a avut o coroniţă din flori.

Mirabela Dauer isi cauta jumatatea! Artista de 70 de ani inca mai spera sa isi gaseasca marea iubire: „Daca e mai tanar, cu atat mai bine…”

Mirabela Dauer isi cauta jumatatea! Artista de 70 de ani inca mai spera sa isi gaseasca marea iubire! Declaratia neasteptata: „Daca e mai tanar, cu atat mai bine…”

Mirabela Dauer nu a avut noroc in dragoste, dar nu inceteaza sa spere.

Chiar daca are 70 de ani, artista inca isi mai cauta jumatatea perfecta, partenerul de viata care sa ii fie alaturi la bine si la rau.

„Nu am renuntat niciodata la nimic si inca sper la acea frumoasa familie in doi. Sper sa imi gasesc jumatatea. De ce? Conteaza varsta? Daca o sa fie mai tanar decat mine, cu atat mai bine”, a spus Mirabela Dauer.

Se iubea cu artista, dar o dorea şi pe mama ei . Presupusul amant al Mariei Constantin s-a dat la „fosta soacră”: „A vrut să mă pupe, alte treburi mai face cu gura…

Presupusul amant al Mariei Constantin s-a dat la „fosta soacră”: „A vrut să mă pupe, alte treburi mai face cu gura…

Ghiorghiţa Casapu a făcut dezvăluiri-fierbinţi despre presupusul amant al Mariei Constantin. Femeia a povestit că fostul iubit al fiicei sale a încercat să o sărute pe buze în timp ce se aflau la o petrecere. Mama Oanei Casapu a explicat şi cum a reacţionat bărbatul care a despărţit-o pe Maria Constantin de Marcel Toader şi chiar şi de primul soţ.

În trecut, Oana Casapu s-a iubit cu presupusul amant al Mariei Constantin. Tânăra artistă a mărturisit la „XNS” cum a fost bătură de fostul iubit, iar mama sa a dezvăluit că s-a dat la ea.

În cadrul interviului de la „Acces Direct”, mama artistei Oana Casapu a dat de înţeles că ar fi refuzat sărutul cu presupusul amant al Mariei Constantin pentru că acesta ar face lucruri cu gura pe care nu a putut să le pronunţe.

„Mâine vrem să mergem o plângere. (…). M-a luat de cap şi a vrut să mă pupe pe gură, a vrut să-i facă rău fetei, dar eu am pus mâna la gură şi nu m-a pupat – pentru că nu vreau să spun ce alte treburi mai face cu gura. (…).De necaz a intrat în bucătărie şi a luat un tub de frişcă – nu am văzut în viaţa mea un tub atât de mare – (…), el fugea după mine. (…). M-a umplut de frişcă, chiar şi în maşină aveam. Am ajuns la poliţie la ora patru dimineaţa. (…).”, a declarat Ghiorghiţa Casapu la „Xtra Night Show”.

„Şi atunci am decis să mergem la poliţie.”, a completat Oana Casapu.

„Ăsta nu e în stare să dea într-o femeie. Ştiţi cum înjură? Şi şcolarii înjură mai bine.”, a declarat Mircea, un prieten de-al presupusului amant al Mariei Constantin.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Ieri, 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Andreea Marin reacţionează, după ce s-a vorbit despre relaţia ei cu Marcel Toader: „Mă veți vedea, firește, de mână cu…”

În ultima vreme, unul dintre cele mai discutate subiecte se învârte în jurul vieţii amoroase a Andreei Marin. Vedeta ar avea un iubit străin, iar unii susţin chiar că ar fi fost văzută de mână cu Marcel Toader.

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre viaţa sa intimă şi susţine că nu are o relaţii cu domnii cu care a fost „combinată”. Andreea Marin susţine că atunci când va fi cazul să îşi asume relaţie cu bărbatul din viaţa sa, o va face.

„Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relație pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeași-musai „un afacerist bogat”! În fanteziile celor ce nu pot dormi , căci nu au liniște decât-măcar imaginar-în patul meu, sunt cea mai „descurcăreață”femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci așa dă bine, știm, nu știm despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găsești nici de mână cu mine pe la sală de sport, nici brunet, nici divorțat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoință și urări de bine, nu fac față realității. Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet și-n strălucirea de pe chip, am învățat o lecție, discreția, mai bună decât naivitatea marturisilor deschise, din păcate. Va veni ziua când mă veți vedea, firește, de mână cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viață te învață”, a postat Andreea Marin pe contul său de socializare.

Marcel Toader a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. De asemenea, afaceristul nu a recunoscut că ar avea cont pe reţeaua de socializare Tinder, aşa cum s-a spus în cadrul emisiunii „XNS”.

„«La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»”, a spus Mara Bănică la „XNS” după ce a primit o informaţie.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent, acum şase la număr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*