Tragedie! Robert, un baietel de 10 ani, a murit sugrumat in geamul masinii! Cum a fost gasit de un trecator: „Avea…” Doamne ferește! Ce s-a întâmplat cu săracul băiat:

Un baiat de numai 10 ani, din Codaesti, a murit intr-un mod tragic.

Pustiul se juca in masina pe care mama sa i-o luase cadou surorii mai mari si, printr-o manevra numai de el stiuta, si-a prins gatul in geamul de la portiera. Cel mai probabil, geamul s-a ridicat automat, l-a surprins pe bãiat care nu si-a mai putut trage capul înapoi si a ramas fara aer.

A fost gãsit de un vecin care se ducea dupã animale. Era vânãt si cu limba scoasã, iar picioarele îi atârnau din masinã afarã. Degeaba i-au fãcut respiratie gurã la gurã, bãiatul nu a mai fi putut salvat.

A fost descoperit din pãcate foarte târziu. Robert Stefan era un bãietel de toatã isprava. Era foarte cuminte. Slujea la altar, alãturi de preotul Vlad, duminicã de duminicã la biserica din Codãesti. Copilul de altar, cum mai era cunoscut Rober Stefan, era apreciat de toatã comunitatea.

Încercat de viatã de la o vârstã fragedã prin pierderea tatãlui sãu, acesta nu s-a îndepãrtat de Dumnezeu. Din contra, a slujit si cu mai multã ardoare alãturi de preot în bisericã.

Acum a ajuns în rai, iar mesajul preotului Vlad, care-l avea în ucenicie, este unul sfâsietor: “Robert era ca o floare, iar moartea sa ne aminteste de pilda grãdinarului. Se spune cã florarul culege din grãdinã cele mai frumoase flori si le rãsãdeste într-un loc frumos.

Asa a fãcut si Dumnezeu. A cules aceastã floare si a dus-o într-un loc luminat, în rai”.

Familia este distrusã. Mama sa, Ana, a încercat în disperare sã-l salveze. A fost gãsitã de medicul de pe ambulantã fãcându-i respiratie gurã la gurã si masaj cardiac. Era disperatã si nu voia sã se opreascã. Credea cã-l salveazã pe bãiat. Masina în care Robert Stefan si-a gãsit sfârsitul era cadoul ei de absolvire pentru fata sa, care se pregãtea sã termine scoala de asistente medicale de la Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*