TRAGEDIE. „Murim singuri prin parcări obscure!” Cauzele decesului românului care…

Care au fost cauzele tragediei.

Un tânăr pe nume Dani Bobocel lucra drept șofer de tir în Germania pentru că în țară nu ar fi găsit un loc de muncă la fel de bine plătit. Din cauza epuizării, nu a mai ajuns acasă deși se simțea rău. A murit într-o parcare din Germania, după ce a făcut infarct. Colegii de munca s-au solidarizat si au inceput sa stranga bani pentru a-l aduce pe barbat in tara.

Acesta e mesajul pe care un prieten apropiat al lui Dani l-a postat pe Facebook

„Și când stai și te gândești ca sunt foarte mulți care ne zic , ca ce facem noi de vrem așa mulți bani ca șoferi ?
Pai ce facem? In unele cazuri , murim singuri prin parcări obscure, fără sa ne ajute cineva, fără da ne plângă cineva…și voi întrebați de ce ?
Mie dificil sa scriu scriu ceva acum, cu un amestec de sentimente pline de ura, dispreț și Tristețe .
Gândiți -va de doua ori când va vindeți timpul, ca acesta poate fi sfârșitul .
Mult prea tânăr , mult prea visător , colegul nostru Dani Bobocel sa stins singur intr-o parcare , cauza fiind un infarct. Nu as vrea sa fiu in piele părinților, fraților, prietenie lui, prietenii lor, ce pot sa zic, decât Sincere Condoleanțe .
Când am citit prima oară nu mi-a venit sa cred, ca un băiat așa tânăr , a fost luat de cel de Sus intr-o cursa fără sfârșit ….
Dumnezeu sa te odihneasca in pace colegule….
Dar stau și ma întreb acuma, oare chiar se merita tot acest sacrificiu ce îl facem noi? Oare chiar se merita toată batjocura asta din transporturi sa mai stau? Sa fim luați in ras de orice firma pe bani de nimic ca sa ce? Sa ne dam ultima suflare prin parcări și pe străzi pentru ei? Am zis eu bine ca suntem ca niște soldați in prima linie, suntem ca niște animale trimise la măcelărit .
Și când ii auzi….dar nu ți se pare prea mult salariu ta?😞😞😞

Drum bun colegule!!!
Știu ca la toată lumea e greu, dar haideți sa ii dam o mâna de ajutor sa îl repatriem pe copil.
Sindicatul Solidaritatea Soferilor Drumuri Bune.

In numele solidaritatii umane si a soferilor impreuna cu SSDB va rugam sa contribuiti la a ajuta financiar familia soferului Dani Bobocea pentru a putea plati aducerea acasa si inmormantarea lui crestineste. Dani Bobocea a decedat in urma unui infarct si de afla la o morga in Germania. Soferi si angajatori va rugam sa intindeti o mina de ajutor familiei indurerate ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Puteti trimite ajutor financiar pe numele Bobocea Ruben tatal decedatului in contul : RO22CECEGL1908RON0988804″

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*