Tragedie dupa tragedie! Cu lacrimi in ochi, Sorin Ovidiu Balan a facut anuntul diminetii. Organismul a cedat in fata bolii

DURERE MARE în lumea televiziunii. Sorin Ovidiu Balan, in doliu! „A dat o batalie crunta cu cancerul”.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan trece prin momente dificile. Cea mai importanta figura din viata lui a trecut in nefiinta. Tatal jurnalistului a murit in noapte de marti spre miercuri, din cauza bolii.

„De trei luni de zile incoace, tatal meu, colonelul si dramaturgul Ion Balan, a dat o batalie crunta cu cancerul. A castigat-o in fiecare zi, a pierdut pentru prima oara. A fost cel mai bun tata din lume”, a scris Sorin Ovidiu Balan pe pagina lui.

Tatăl lui Sorin Ovidiu Bălan a murit, iar fostul realizator al emisiunii de investigații e distrus de durere

„De trei luni de zile încoace, tatăl meu, colonelul şi dramaturgul Ion Bălan, a dat o bătălie cruntă cu cancerul. A câştigat-o în fiecare zi. Noaptea trecută, a pierdut pentru prima oară. A fost cel mai bun tată din lume.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi, la ora 12.30 și până mâine la ora 12.00, în holul monumental al Teatrului Maria Fillotti din Brăila. Începând de joi, ore 12.00, trupul va fi depus la Biserica Bulgărească de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza. „, a scris Sorin Ovidiu Bălan. „Dumnezeu să îl ierte! , Condoleanţe! , Dumnezeu să îl odihnească!”, i-au scris prietenii pe contul de socializare. În urmă cu ceva timp, fiul lui Sorin Ovidiu Bălan a fost reţinut pentru evaziune fiscală şi prejudiciul e de un milion de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*