Toti barbatii o fac, doar ca unii nu recunosc

Dragi femei, dacă nu știți asta deja, am să v-o spun eu – sunt aproape sigur că, la un moment dat, toți bărbații și-au lins femeile, doar că unora le este rușine să recunoască dacă îi întrebi. Și nu înțeleg de ce, pentru că, în fond și la urma urmei, face parte din a oferi plăcere celui din fața ta.

Ceea ce nu mi se pare ceva greșit, ba chiar de admirat că te chinui să o faci să se cațere pe pereți de plăcere. Doar că, na, din prea multă bărbăție, unii se ascund după degete, jignindu-i pe cei care recunosc fără să simtă vreo jenă. Și, cred eu, tocmai ăștia, cei care nu recunosc, o fac cel mai des. Trăim vremuri ipocrite, se pare.

Un bărbat care știe să-și facă treaba, nu se va da în lături de la a coborî acolo unde vă zac plăcerile, dragi femei! Nu va refuza așa ceva, mai ales când își iubește femeia.

De menționat, pentru a nu înțelege că am fi datori să facem așa ceva oricărei tipe – așa cum o femeie nu își va plasa capul în dreptul mijlocului oricărui bărbat, așa nici un bărbat nu va linge orice femeie, pentru că, totuși, cred că trebuie să existe chimie între ei pentru a-i oferi celei din fața ta momente frumoase.

Că unii se ascund după degete și nu recunosc nici în ruptul capului că ling, este treaba lor. De aia probabil că i-au lăsat, la un moment dat, domnițele – pentru că prea mult orgoliu masculin strică uneori. Or, pentru că au refuzat plăceri pe care totuși le-au pretins, ceea ce nu mi se pare deloc echitabil. Într-o relație, indiferent de subiect, suntem egali unul cu celălalt, nu?

Tu speli, eu aspir, tu gătești, eu aduc vinul, tu sugi, eu ling – cam așa merge treaba, zic eu și dacă greșesc, aștept să fiu corectat.

În final, cred că cel mai bine este ca atunci când faceți lucruri de oameni mari, să lăsați inhibițiile deoparte și să faceți tot ce vă trece prin cap!

SURSA articol https://thediaryofadam.com/2016/10/26/toti-barbatii-ling-doar-ca-unii-nu-recunosc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*