Sexy couple
Sexy couple

TOP 5 perversiuni la care visează orice femeie

Să aibă orgasm. Este fantezia cea mai secretă a unei femei. De regulă, femeia, în loc să-și recunoască această fantezie, preferă să mintă că are orgasm. Ca să înțelegeți mai bine despre ce este vorba, acest tip de femeie se comportă exact ca un bărbat care, la prima întâlnire, în loc să recunoască că nu are X5, minte că a venit cu taxiul ca să bea un pahar.

Să nu-i pută bărbatul a băutură. Aceasta este una dintre cele mai ascunse fantezii ale femeilor, chiar dacă, în unele cazuri, dorința le este trădată de ochii învinețiți. Cele mai multe femei ar prefera ca, în loc de băutură, să le miroasă bărbatul a altă femeie sau chiar a alt bărbat.

Să-i miroasă treningul de bucătărie a Chanel. Această fantezie vine din constatarea că, dacă îi miroase treningul de casă a sarmale în loc de Chanel, bărbatul îi ajunge acasă din ce în ce mai târziu și nici vecinul nu mai greșește ușa când vine beat.

Să fie măritată cu Ion Țiriac. Dar peste 10-15 ani.

Să fie măritată cu Ștefan Bănică Junior. Și, în paralel, să fie măritată și cu Lucian Bute, ca să se poată apăra. Deși, dacă te bazezi pe Bute…

Sursa kmkz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*