Tocmai ADOPTASERĂ TRIPLEȚII, dar peste CÂTEVA ZILE au primit un ȘOC ÎNGROZITOR când au primit VESTEA VIEȚII LOR!

Se spune că lucrurile se întâmplă mereu cu un motiv, iar Andy și Sarah Justice subscriu din toată inima la această teorie din cauza a ceea ce au pățit după ce lucrurile din viețile lor au luat o turnură neașteptată.

Cei doi formau de ceva vreme o familie și își doreau foarte mult un copil, dar aveau probleme și după ani de zile de încercări, nu au reușit să-și îndeplinească acest vis. Au căutat chiar și variante alternative precum fertilizarea in vitro, dar, din păcate, nu aveau suficient de mulți bani pentru a se supune acestui proces. Tocmai de aceea au început să se gândească la adopție.

O agenție de adopții le-au prezentat o femeie care era însărcinată cu tripleți și dorea să-și dea copiii spre adopție, cei doi au acceptat să devină părinții copiilor ei și erau în al nouălea cer din acest motiv. Lui Sarah nu-i venea să creadă că i se va împlini visul, ea mereu dorise o familie mare.

Copiii s-au născut prematur, dar în cele din urmă au devenit puternici și sănătoși. Dar abia acum Sarah începuse să aibă greața de dimineață specifică femeilor însărcinate. După ce a mers la medic a avut șocul vieții ei atunci când i s-a confirmat că vor avea GEMENI! Aceștia s-au născut sănătoși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*