Toată lumea știe că Vica Blochina a fost amanta lui, dar să vezi cum arată nevasta lui Victor Piţurcă! Vei avea o surpriză. Să vezi şi să nu crezi!

IMAGINI RARE! Să vezi şi să nu crezi! Cum arată NEVASTA lui Victor Piţurcă! Vei avea o surpriză
Victor Piţurcă este cunoscut de toată lumea, însă puţini o ştiu pe soţia sa, Maria Piţurcă, cea care îi este alături de peste 30 de ani! Deşi Piţi a călcat strîmb, iar informaţiile au fost toate preluate de presa din toată ţara, Maria nu şi-a lăsat soţul şi şi-a văzut liniştită de familie.

Maria Piţurcă nu este o prezenţă cunoscută în faţa camerelor, ea fiind o persoană retrasă, care preferă să aibă grijă de familia sa.
Viaţa lui Victor Piţurcă este demnă de telenovele. Om însurat şi cu copii acasă, fostul selecţioner al României a avut o relaţie extraconjugală cu Vici Blochina. “Piţi” şi celebra balerină au fost amanţi timp de 16 ani, iar din amorul lor a rezultat Edan, un băieţel superb.

Cu toate acestea, Maria, soţia lui Piţurcă, a rezistat ca o adevărată eroină. Deşi ştia de relaţia pe care bărbatul său o avea cu Vica, femeia nu a divorţat. Ea a stat lângă reputatul tehnician, chiar dacă a fost atacată de Blochina. “Cât timp am fost cu Piți, soția lui nu a existat pentru el”, s-a lăudat superba lituaniancă.

Deşi a părut tot timpul o femeie tare, Maria Piţurcă a rămas afectată de cele întâmplate în viaţa de cuplu. În urmă cu câteva zile, soţia lui “Piţi” a mers la cumpărături. Singură, femeia a părut abătută. Cu câteva riduri vizibile pe chip, soţia antrenorului a mers apropae tot timpul cu capul plecat.

Nici sesiunea de shopping nu i-a priit. Din primul supermarket în care a intrat, nu a cumpărat nimic. Cu fondurile intacte, Mariei Piţurcă i s-a făcut milă de o femeie care cerşea şi i-a dat acestia o bancnotă. Apoi, soţia lui “Piţi” a mers la un alt magazin. Mult mai decisă, aceasta a luat cu ea un cărucior.

După ce a terminat de făcut cumpărăturile, Maria s-a îndreptat spre autoturismul său. Grăbită, ea a aruncat pungile cu cumpărături şi geanta personală pe scaunul din dreapta şoferului. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au surprins fiecare moment petrecut de soţia lui Victor Piţurcă în oraş.

Maria şi Victor Piţurcă sunt căsătoriţi de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii, Alexandru şi Claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*