Toata lumea stie ca e insarcinata cu al doilea copil, dar acum a mai dat o veste buna. Ce s-a aflat despre bebelusul Elenei Gheorghe

Cântăreața de muzică pop a postat o fotografie pe Facebook din care a dat de înțeles că știe deja sexul copilului pe care îl va naște peste 2 luni. Elena a scris “Steluta noastra, te asteptam cu drag… Inca putin si te vom strange in brate”
Elena Gheorghe și soțul ei nu au ascuns faptul că își doresc să-i dăruiască fiului lor, Nicholas (6 ani) o surioară. Artista nu are o burtică foarte vizibilă și a declarat presei că nu s-a îngrășat prea mult.

Fanii fostei soliste de la Mandinga i-au lăsat multiple mesaje cu felicitări. “Să-ți trăiască. Deci o s-o cheme Steluța , mă bucur ca pe mine. Te pup.. Să-ți trăiască. Deci o s-o cheme Steluța , mă bucur ca pe mine. Te pup..”, “„Deci, e fetiță, așa-i??”

Elena Gheorghe este o cunoscută cântăreață cu origine aromâne. Artista este căsătorită din 2011 cu Cornel Ilie, fost trombonist al formației Mandinga. Cei doi au un băiețel, Nicholas.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*