Toata lumea s-a intrebat de ce Tora Vasilescu nu a facut copii. Abia acum a explicat. A inceput cand era la facultate si avea un prieten care a plecat in Israel… ”In pauza am avortat. Trebuia să intru în rochie albă de mireasă și așa am intrat pe scenă…

Tora Vasilescu a făcut un avort ilegal pe viu în primul an de studenție: “Am simțit că l-am avut pe Dumnezeu lânga mine!”

“Când văd societatea în care trăim, pe de-o parte mă bucur că nu am copii. Pe de alta parte cred că e pentru prima dată când o să încerc să articulez un sentiment: ca mamă, probabil când vezi fete tinere, băieți tineri, ai sentimentul de viață care continuă prin ei. Poate aici regretul”, a spus artista.

Puțină lume știe că actrița Tora Vasilescu a trăit experiențe teribile. În anul întâi de facultate, ea a trecut printr-o adevărată traumă, un avort, care, în acele vremuri, era ilegal.

“Am avut un prieten care a plecat în Israel. Și eu rămăsesem însărcinată… Atunci era interzis avortul, chiuretajul, puteau să te prindă. A fost ceva îngrozitor, m-am dus undeva în apropiere de Tulcea, într-o localitate, pentru că era doctor acolo tatăl unui coleg.

Eu am zis că dacă plâng o să mă ajute, dar m-a refuzat. I s-a făcut milă moașei de mine care a scos trusa din spital și m-a “făcut” la ea acasă, dar pe viu.

Asta se întâmpla noaptea și eu fredonam, ca să nu mă audă nimeni, o melodie care era melodia mea și a fostului meu iubit. A doua zi, la 5, în tren și cu hemoragie m-am gândit că l-am avut pe Dumnezeu lângă mine” – a mărturisit Tora Vasilescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*