Toata lumea insala pe toata lumea! Credeai altceva?

Nu am de gand sa trasez limite si sa stabilesc acum ce inseamna o aventura. Pentru unii actul s*xual propriu-zis se numeste „inselat” sau ca partenerul are o aventura, pentru altii un sarut cu alta persoana sau schimbul de sms-uri cu mesaje de dragoste, zambetele, iesitul la o cina sau plimbatul sub cerul instelat inseamna „a fi fost inselat”.

Toata lumea insala pe toata lumea. Credeai altceva? Iarasi vin sa te dezamagesc. Nimeni nu stie cu cine doarme in pat. Toti zambesc dimineata cand se trezesc si pleaca unde-i poarta inima, instinctul, pofta de nou, de altceva. Intr-o relatie pe care doriti sa o construiti AMANDOI aveti fiecare partea voastra de responsabilitate, atat asupra trecutului cat si a prezentului si viitorului.

Nu am sa spun cine are si cine nu are dreptate, nu am sa spun daca aventurile sunt „bune” sau „rele” deoarece ceea ce este EXTRAORDINAR pentru unul din parteneri poate fi DEVASTATOR pentru celalalt atata timp cat o relatie cu un alt partener nu este ceva consimtit de ambele parti…

Esti NEVASTA. Intr-o lume perfecta, intr-o casa frumoasa, la o cina fastuoasa, afli ca sotul tau te insala. Ce faci? Te faci ca nu vezi? Ca nu auzi? Ca nu te doare? Planuiesti sa-l otravesti? Divortezi? Dai foc la casa ca-n melodia lui Eminem? O suni pe amanta si-o implori sa-ti lase barbatul in pace? Il seduci pe-un altul ca sa-i demonstrezi sotului tau ce femeie a luat de nevasta? Il ameninti cu suicidul? Il santajezi cu copilul? Il arunci in strada? Il faci in toate felurile? Desfranat? Porc?

Imaginea de jos este de ras… dar nu prea 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*