2

Toată lumea este impresionată de modul în care acest tată și fiica lui îşi începe ziua!

Ron Alston, din Virginia, Statele Unite ale Americii, a început recent un ritual cu  fiica lui Aliya, de 3 ani, în fiecare dimineață. Ei se privesc într-o oglindă și spun următoarele afirmaţii:
„Sunt puternic. Sunt inteligent. Muncesc din greu. Sunt frumos. Sunt respectuos. Nu sunt mai bun decât ceilalţi. Nimeni nu e mai bun decât mine. Sunt uimitor. Sunt minunat.”
Suntem siguri că, dacă toți le-am urmat exemplul în fiecare zi, ne-am dat seama că fiecare dimineață, poate fi una fericită.

1

Deși foarte simplu, Ron crede că acest ritual este o metodă foarte eficientă pentru a-şi ajuta fiica să crească şi să fie o persoană fericită și încrezătoare în sine.
Videoclipul a acestui tată a fost deja vizionat de 14 de milioane de utilizatori pe Facebook. Mulți dintre ei – mai ales părinții – i-au mulțumit Ron pentru că este un exemplu demn de urmat.

Ron a comentat: „Este foarte important pentru copii să crească încrezătoro în sine, să fie modeşti și să aibă un simț al propriei lor valoare. Lumea poate fi un loc greu pentru ei, dar fiecare ar trebui să știe că el sau ea este unică și uimitoare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*