Ți-l mai amintești pe Cornel Păsat? Era stripper și iubitul Oanei Roman. S-au dus vremurile în care se debrăca dansând… Cum arată acum și din ce a ajuns să trăiască: scoate bani frumoși din asta

A devenit celebru ca stripper şi coregraf, dar și datorită relaţiei de iubire cu Oana Roman (40 de ani), fiica fostului premier Petre Roman. Dacă vă întrebaţi ce mai face Cornel Păsat (44 de ani), vă spunem că acesta a lăsat-o mai moale cu dezbrăcatul prin cluburi şi şi-a valorificat o altă pasiune: croitoria.

A rămas în domeniul artistic, susţine spectacole, creează coregrafii, însă Cornel Păsat, căsătorit din 2011 cu frumoasa Bianca, s-a apucat şi de design vestimentar.

“Fac croitorie, fac poze, fac spectacole. Acum îmi fac singur costumele, câteodată și ținutele soției mele pentru evenimente. Nu am ieșit oficial cu o prezentare de modă, dar cine știe. Până acum doar îmi desenam costumele, dar de un an încoace le și croiesc.

Deja am cereri pentru prieteni, pentru alți oameni care dansează şi care sunt în domeniu artistic, lucru care mă bucură tare mult! Volumul de muncă este destul de mare față de timpul pe care pot să îl acord eu pentru acest proiect. Mă gândesc să mă și extind, dar să văd cum decurg lucrurile”, mărturiseşte Cornel Păsat.

Acesta a mai spus și cât costă un costum: “Prețul variază, în funcțiile de material, dar și de cerințele clientului. Costul unei ținute este de la 100 de euro, până la 1.000 de euro”.

Cornel Pasat rupe tacerea: De ce s-a despartit de Oana Roman

Invitat in cadrul emisiunii “WOWbiz”, Cornel Pasat a vorbit deschis despre relatia de iubire cu Oana Roman. Acesta a fost de acord sa spuna si care a fost de fapt cauza care a facut ca relatia lor sa ia sfarsit.

Potrivit lui, faptul ca Oana a ales sa faca avort dupa ce ramasese insarcinata l-a ranit prea mult.

“Mie imi plac copiii, eu mi-as dori 6. Probabil ca daca aveam un copil lucrurile evoluau altfel. La un moment dat ceva s-a rupt si lucrurile nu au mai fost la fel. Nu conteaza din ce motiv ne-am despartit, conteaza ca am trait o poveste frumoasa. Au fost certuri, au fost reprosuri, chiar tensiuni, tocmai din incercarea de a ne impaca.” , a declarat acesta.

Cornel a mai recunoscut si faptul ca, la un moment dat, ajunsese sa se simta singur in relatie.

“La un moment dat m-am simtit singur in doi. Au trecut multi ani de atunci si am pastrat doar momentele fericite cu Oana. A fost o dragoste reciproca foarte mare.”

Oana a sustinut si ea cele spuse de Cornel, dezvaluind ca au incercat sa isi reia relatia, insa lucrurile nu au mai fost la fel.

“Ruptura a avut loc in septembrie 2004. Asta s-a intamplat din cauza mea. El imi spunea ca se simte singur. Amandoi am fost de acord sa luam o pauza. Urma cel mai mare proiect pe care il pregatiseram impreuna sapte ani. Dupa aceea am incercat sa refacem firul rupt si am plecat intr-o vacanta la Dubai. Acolo ne-am dat seama ca nu mai merge.”, a adugat aceasta, potrivit Libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*