Ti-au aparut aceste cosuri mici pe corp? Mergi URGENT la medic! Ce boala GRAVA poti sa ai

Aceste umflaturi mici sunt o problema comuna, insa nu se stia daca sunt provocate de iritatii, roseata sau doar acnee.
Aceste semne, ca niste cosuri mici, sunt cauzate de organismul tau si reprezinta intoleranta la gluten.
De fapt, fiecare corp digera sau nu glutenul in mai multe forme, insa oamenii de stiinta au descoperit ca aceasta este una dintre formele in care se manifesta intoleranta.

Daca ai probleme cu digestia glutenului, sistemului tau digestiv devine inflamat iar acest lucru se reflecta mai tarziu pe piele. Prin urmare, intoleranta la gluten este asociata cu mai multe probleme de piele, precum eczema sau psoriazisul.

Identificarea semnalelor intoleranţei la gluten şi diagnosticarea bolii celiace este importantă pentru orice suferind, întrucât cu ajutorul unui tratament poate avea parte de o viaţă normală.

Intoleranţa la gluten este o afecţiune ce se manifestă cu precădere după consumul de paste, pâine, sau orice alt produs pe bază de grâu printr-o satre generală de rău. Pentru că glutenul irită intestinul acestr persoane, apar dureri abdominale, flatulenţă, balonare şi diaree. Din păcate, nu întotdeauna analizele medicale pun în evidenţă existenţa bolii, astfel că pacienţii se simt bolnavi şi totodată frustraţi pentru lipsa unui diagnostic şi deci şi a unui tratament.

Iată însă 6 semne care ar trebui să vă dea de gândit întrucât pot indica prezenţa intoleranţei la gluten:
1. După ce consumaţi produse pe bază de grâu aaveţi tulburări digestive, probleme la nivelul stomacului şi al intestinelor: gaze, balonare, crampe abdominale, greaţă, constipaţie sau diaree ori o alternare a celor două (care vă duce cu gândul la sindrmul colonului iritabil).

2. Aveţi migrene.
3. Durere şi sensibilitate musculară şi a ţesuturilor moi (tendoane, ligamente).
4. Schimbări de dispoziţie.

5. Tulburări neurologice precum ameţeli, dificultate în menţinerea echilibrului, furnicături, dureri şi senzaţii de moleşeală a extremităţilor.
6. Oboseală continuă, acutizată mai ales după mese.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*