Ce este în neregulă cu această fotografie. Ți-ai dat seama din prima?

Ce este în neregulă cu această fotografie. Iată o serie cu imagini care ascund detalii cutremurătoare. Ți-ai dat seama din prima?

Aceste fotografii pot părea perfect normale, dar cu toate astea ascund detalii cu adevăvărat uimitoare. Ba este vorba un cadru nu tocmai potrvit, ba despre un detaliu nepotrivit care iese la iveală.

Ai putea fi cel mai bun fotograf din lume, însă, uneori, tot ce trebuie să faci pentru a avea cea mai bună fotografie este să te afli în locul potrivit și la momentul potrivit. Până la urmă, aceste secrete sunt valabile în orice domeniu, nu e așa?

Nu contează ca nu ai unul dintre cele mai performante aparate de fotografiat, clipa în care ai realizat fotografia, dar și personajele dau farmec acelei poze. La prima vedere nu ți se pare o capodoperă, însă, la o privire mai atentă îți dai seama cu adevărat ce ai reușit sa imortalizezi.

Cert este că în cazul în care vom fi puși vreodată în ipostaza în care să facem fotografii, bine ar fi să acordăm mai multă atenție operelelor noastre. Sau să ștergem imediat pozele! Ți-ai dat seama ce e în neregulă cu următoarele poze?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*