Teo Trandafir a fost măritată cu Constantin Iosef pentru a doua oară, dar puțini îl știu pe primul ei soț, de la care a păstrat și numele. Iată cine este bărbatul și adevăratul motiv al despărțirii . Căsnicia a durat foarte puțin, nicio femeie nu și-ar dori să fi fost în locul ei. :( Ce-a pățit

Află povestea pilotului Alexandru Trandafir, bărbatul cu care a fost măritată Teo Trandafir
Prima căsătorie a lui Teo Trandafir a durat foarte puţin. Conform unor surse, din această relaţie vedeta TV s-a ales doar cu numele, în rest amintirile nu sunt tocmai plăcute, pilotul Alexandru Trandafir fiind un om extrem de dificil.

Surse din aviaţia militară, întrucât Alexandru Trandafir şi-a început cariera ca pilot de Mig 21, ne-au confirmat că Teo a fost soţia acestuia.

„Au fost căsătoriţi, aşa e! Teodora era o necunoscută în perioada aceea. Au divorţat din cauza comportamentului lui. Greu îi ajungeai la nas. Era un îngâmfat. A fost la un moment dat în America şi şi-a cumpărat o salopetă pe care a purtat-o aproape jumătate de an ca să se dea mare că a fost în SUA. Avea fel de fel de ciudăţenii, iar ea nu a mai suportat”, ne-a declarat sursa, care a preferat să nu îşi decline identitatea.

ION UŢĂ: «Mi-a părut rău că au divorţat»
Ion Uţă, tatăl lui Teo, îl regretă pe fostul ginere, dar este încântat de viitorul soţ al fiicei sale. După ce i-a văzut poza în ziare, el a exclamat: „Este un bărbat arătos, cum mi l-a descris fiica mea. Important este ca ei să se înţeleagă şi să le fie bine”.
Ion Uţă a avut numai cuvinte de laudă şi la adresa fostului soţ al fiicei sale.

„Alexandru era un băiat extraordinar, nu s-a pus niciodată problema vreunui diferent între ei. N-a mai mers, nu s-au mai înţeles… Era un băiat tare bun. Mi-a părut rău că au divorţat. Nu ştiu cine a scornit zvonurile că ar fi bătut-o sau înşelat-o pe Teo. Nici vorbă de aşa ceva!”, ne-a declarat Ion Uţă.

Vedeta i-a păstrat numele
Născută Teo Virginia Uţă, prezentatoarea a păstrat, după divorţ, numele fostului soţ, Trandafir, semn că relaţiile dintre ei s-au păstrat în limitele normalului.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*