Teo, ANUNȚ DISPERAT în DIRECT: Din nefericire, Bursucu…

Teo Trandafir a făcut în ultima clipă un anunț neașteptat! Aflată în emisiune, ea a aflat că Bursucu nu va ajunge la timp în emisiunea pe care o prezintă împreună.

„Bursucu, din nefericire, nu s-a prezentat la program, dar m-a sunat și a încercat să își explice absența. Măcar a avut bunul simt… N-am înțeles mare lucru. ‘Teo, Teo, ah, ah.

Ursitoare, disperați, plângea mă-să’. Nu am înțeles nimic, am înțeles că Bursucu este ușor disperat. Cred că se va prezenta în emisiune la un moment dat, îmi este teamă de ținută în care va apărea…”, a spus Teo Trandafir în direct.

Imediat Bursucu a apărut într-o ipostază neașteptată! Și-a făcut apariția în platou în costum de ursitoare.

Bursucu’, coprezentatorul lui Teo, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, însă ceea ce nu ştia nimeni este că este şi… tată. Adrian Cristea şi-a intrat bine în rol şi se pare că a legat o relaţie extrem de frumoasă cu fetiţa iubitei sale.

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drep Bursucu’, îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor, încercând să păstreze discreţia asupra vieţii de familie. Însă coprezentatorul lui Teo Trandafir este plin de surprize!

Bursucu’ trăieşte o frumoasă poveste de dragoste care durează de ceva ani, cu o femeie care l-a vrăjit iremediabil încă de la prima privire.

“Am intalnit-o pe Andreea in urma cu patru ani, iar pentru mine a fost o dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut intr-un parc acvatic din Mamaia, cel mai mare din Constanta, unde eu m-am dus sa muncesc in calitate de dansator

. Intamplator, ea lucra tot in acel loc. Mi-a placut de cum am vazut-o, dar eu sunt in general un tip timid si imi era un pic dificil sa o abordez.

Totusi, cum era si normal, mi-am luat inima in dinti, si am facut primul pas. Am stat mai intai la discutii, apoi, la prima intalnire, am invitat-o la o cafea si am vorbit incontinuu trei ore!!! La plecare, am vrut atat de tare sa o sarut, insa ea a intors obrazul si, pana la urma, am ajuns sa o pup pe ceafa! Amintiri frumoase…

Ce mai, am tot insistat pe urma sa ne vedem si, dupa o saptamana, am considerat ca este ar fi cazul sa ne acordam o sansa la o relatie. De atunci, suntem impreuna si ne consideram fericiti”, povestea Bursucu’ la sfârşitul anului trecut.

Ceea ce nu se ştie este că iubita coprezentatorului lui Teo Trandafir are o fiică şi că acesta şi-a asumat rolul de tată şi prieten pentru fată.

Se pare că vacanţele în trei sunt o obişnuinţă, iar timpul petrecut alături de fetiţă este unul extrem de distractiv, Bursucu’ ştiind cum să se poarte cu fata care se vede că este extrem de ataşată de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*