Tehnicile din KAMASUTRA care transforma orice femeie intr-o maestra a sexului!

Sexul joaca un rol important in viata de cuplu, care, datorita sau din cauza acestui aspect poate fi una fericita sau din contra, foarte trista. Secretul unei relatii sexuale armonioase in cuplu este legat de reimprospatarea modului in care ambii parteneri traiesc si inteleg momentul relatiilor intime. Rutina este cel mai mare dusman care poate interveni pe plan sexual intre un barbat si o femeie.

Pentru a o combate, exista mai multe retete, dar poate cea mai interesanta dintre ele este cea legata de celebrele tehnici inspirate din Kamasutra. Folosite de ea, il vor innebuni de placere pe el, iar daca el se simte bine, si ea se va convinge de asta. Este o ecuatie simpla, care pentru inceput presupune apelul la trei pozitii speciale.

Alfabetul in bucatarie

Prima pozitie te scoate din dormitor, cadrul normal pentru sex, si te duce in bucatarie, pe masa. Aici il poti surprinde pe iubitul tau asteptandu-l goala. Odata ce te vede, il chemi spre tine si iti asezi picioarele in jurul gatului sau. Singurul lui punct de sprijin va fi fundul tau, asezat pe marginea mesei. La final veti vedea ca a meritat sa intrati in bucatarie.

Geometria placerii

Pozitia misionarului? Iarasi? Daca si tu, si el, v-ati cam saturat de acest contact sexual clasic, puteti apela la o alta abordare. Ea va sta intinsa pe spate si el deasupra. Odata asezati, femeia isi ridica usor coapsele si apoi se sprijina in talpi, cu genunchii indoiti. El nu se va misca decat foarte putin, sprijinindu-se in varful degetelor, in genunchi si in palme. Intregul control va fi al ei, dar placerea intensa va fi a ambilor.

Gimnastica pasiunii

Si lui ii place sa fie dominat, asa ca indeplineste-i dorinta. Asaza-l cu genunchii indoiti la piept si pune-te deasupra lui. Dupa ce ii indepartezi gambele, pentru a nu-ti lovi spatele, poti incepe sa iti faci numarul. Totul nu este decat o chestiune simpla de control al muschilor si de echilibru. Penetrarea va fi adanca pentru tine, iar pentru el peisajul va fi de neuitat. Putin piper nu strica, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*